Ami eszembe jut!

Ami eszembe jut!

Azt hiszem most túl sok mindent akarok leírni. A cimkékről még ötletem sincs!

Tegnap letudtam a hivatalos ügyeimet. Voltam a nyugdíyfolyósitóba, az igazgatóhelyettes sem érti, mért 2010 van a papíron. Most leveleznem az ORSZI-val egy kört. Két hét múlva kell keresnem őket. Munkaügyibe a csaj akihez – most épp – tartozom szabadságon van. Én tutira mindig elcsipem azokat akik nincsenek ott! :S Azt viszont megtudtam, hogy jogviszonyvak számít a tanfolyam. Utánna mentem gázosok, ott védett fogyasztók lettünk. Ez volt a délelött.

Esére szülinapra voltam hivatalos, de kedvem nem volt túl sok. Inni sem szeretnék a közeljövőben. Szóval már-már lemondtam mikor hívtam a többieket. Kiderült, hogy elkezdtek inni… Nagyon nem szertek józanul egy részeg társaságba becsöppeni, egyrést visszafog, másrészt nem is érzem jól magam! Így hát itthon maradtam. Néztem Legend of Seeker-t, meg Orbán beszélgetés, majd lefeküdtem.

Valamikor tavaj nyáron a Márti bemutatott egy csajnak. Bészélgetünk kb. 10 percet. Ezzel én el is felejtettem a dolgot. Késöbb mikor a Veresbe kerültem – második nap, simán név szerint köszönt és beszélgetett velem. Annyra emlékeztem, hogy busz és Márti. Az össznépi telefonkönyvben kikerestem, Niki. Helyre is álltak a dolgok. Meg is jegyeztem, ahogy lenni szokott – ha már utánna kellet néznem. Tegnap a buszon találkoztam vele, számomra fura egy lány. Kedves – velem nem szoktak kedvesek lenni! Semmit nem tett csak köszönt, és intett mikor leszállt, nem is beszélgettünk. Haza érve megmutattam EdE-nek kiről is beszélek. Van barátja, majd Anyum kiigazított hogy mind három lány ennyire közvetlen. Még szerencse, hogy Anyu ismeri őket, külömben sosem értettem volt mért kaptam kedvességet. Vagy olvassa a bolgom, és tudja hogy jól esnek ezek az apróságok! XD

Új ügyintézőn van a hivatalba, Kati néni nyugdíjra ment. Boldog nyugdíjas éveket Neki, és köszönünk mindent! (k) Nem, nincs a Brigivel semmi bajom. Ügyes és segítőkész. Csak épp meg lepett, hogy 22 éves. Visszakerestem IWIW-en, és hoztam egy képet róla! (A képet és a teljes nevet ilyen-olyan jogi lehetőségek miatt nem linkelem, inkább az albumomból hozom!)

Brigi!

Hagyj üzenetet nekem