Gyere 24, gyere 40!

Gyere 24, gyere 40!

Mindenképpen izgalmas évnek nézek elébe. Nem várok tőle semmit, nem kérek tőle semmit. Magamtól sem. Az utóbbi időben makacsabb lettem, így inkább erre építenék. A terveimet, gondolataimat leírom.

Amit biztosan látok, s nem csak lehetőség, hogy a változásom tovább folytatódik. Év végére már szeretnék mindig Myraként létezni. A mások nem ilyen jó, hogy a munkahelyemet le kell cserélnem. Ott nem alakulhatok át. Hónapok óta gondolkozom azon, hogy ez a kényszerűség jó vagy rossz. Ez a munka, miközben nagyon jól fizet, néha rossz ott lenni, néha jó. Rájöttem már, hogy ez a főnököm kedvétöl függ. Mindig kifogom az ilyen helyeket… Ezek a biztosabb dolgok.

Amit tervezek, az a nagy feladat. Megtanulni varrni. Év végére már tudni szeretnék nadrágot, ruhát, s felsőt varrni. A cél, hogy én hordani tudjam, nem az eladási szint. Még egy van, amit jó lenne megugrani. Újra edzeni, és értelmes testalkattal (M-es méretném maradva), 65 kg alatt maradni. Leginkább 60 környékén szeretnék, de akkor izmom nem lesz. Sminkelni sem lenne utolsó megtanulni, csak a szakállam olyan gyorsan nő mostanában… Ez is egy nagyobb terv, több smink.
Vannak, olyan tervek amik ha sikerül jó, ha nem akkor tovább viszem. Ilyen a tűs arc szőrtelenítés, a hang képzés.

Születésnap. Jön, s egyetlen kívánságom van. Addigra, had lehessen újra nevet változtatni. Mást nem is szeretnék.

Nem lett olyan hosszú ez a poszt, de leírtam amit szerettem volna. Azt kell mondjam, nem sok tervel megyek az újévbe, inkább hosszútávúakkal. Ez jobban ösztönöz, mint sok kisebb. Szeretnék a divatba is jobban belemélyedni, aktuális trendekbe. Szeretném, hogy a divat határozza meg az évem. Élvezném.

Szokássá vált, hogy az elsőnaphoz hasonlítom az évet. Így lesz akkor pihenős az eleje, dolgos a második negyede, pihenős a harmadik, majd a vége kikapcsolódós. Érdekes lenne egy ilyen év. utolsó nap, majd elmesélem.

Boldog új évet, s sok sikert a terveitekhez!

Hagyj üzenetet nekem