Harmadik hét jön

Harmadik hét jön

2023. november 20., hétfő 7:25
Mi lesz ma még

Terveim: 
Myra projekten dolgozni, lézerezni, esti rutint megcsinálni. Túl élni T.-t.

Kedvem: 
Kb. semmi, de már csak 194 nap a melóban.  ██ ███ ███ ██ ████████████ ██ ██ ████ ███████ ████ ███████ ███████  Mostanában nagyon rossz ott dolgozni, de fog összeszorít, lépdeünk előre.

Álmom: 
Nem volt, egész jót aludtam, s jól is ébredtem. Aztán meglátjuk. Mert ez a léteni sincs kedvem hangulat egész szar. Valahogy talán elfoglalom magam... T. ugyis kioszt valami szar melót. Ehh...

Időjárás: 12 / 5 °C
Napkelte: 7:02 Napnyugta: 16:10
Holdfázis: Első negyed
Hely: 47.681683, 17.636727
Értékelés: ★★★☆☆

2023. november 20., hétfő 21:48
HRT 14 nap

Gondolatok:
Ahh, nem hittem volna, hogy valamibe ennyire bele mászok, de a Myra projekt nagyon mély. Azt tudom, hogy tanár lesz. Általános iskolai.
A mai nap... Elment, nem volt vészes, de érzem, nem akarok itt lenni. Minden rossz, csak a fizu nem. Persze, kérdés az is meddig marad ennyi. Egyre kevesebb a vevőnk, s a bevétel is. Most is én vagyok, akit elsőnek fognak elküldeni, hiszen csak nyolc hónapja vagyok ott. Szóval, egy minimális para van. (Transzságom miatt nem hiszem valami is lenne.)

Napom:
Semmi nem volt. Csak sejtem, hogy ez vihar előtti csend. Azt viszont nem tudom, mikor lesz a bumm.

Testi változások:
Most nem érzékeltem semmit. Mintha lenne mellem, de ez kb lehetetlen. Oké, hétvégén ettem vagy 2000 kalória pluszt. :D

Libidó (erekció):
Semmi, de tényleg. Jó lenne elélvezni, de csak ezért nem fogok, meg nincs meg az a vágy, mint régen.

Érzelmek:
Nem tudom, néha kicsit nehezebben tartom magam. Ez kicsit mindig nehezebb, szóval egyre érzelmesebb vagyok, csak lassan. Jövő héten, meg már itt bőgők. :)

Holdfázis: Első negyed
Értékelés: ★★★★☆
2023. november 21., kedd 7:24
Elbukott reggel

Terveim: 
Lézerezni nagyon kéne. Myra projektet biztos fogom csinálni. Bent meg nem idegeskedni, meg túlélni. Nem is sok ez. 

Kedvem: 
Elviselhető, jó volt reggel öltözködni, de rossz hogy el is élveztem. Ezeket akarom legjobban kihagyni. Viszont, jó volt. 
Munkába továbbra sincs kedvem menni.  █████ ██ ██████ ██████ ████ █ ███████████ ███ ██ ████████ █████ █████ ███ █████ █████ ██████ ██████ ██ ██████ ███████ ██ ███ ███ ████ █ ██████ ███ ████████ ██████ ██ ██ ████████ ████ 

Álmom: 
Ritka szarul aludtam. Még mindig nem tudom mibe kéne, pizsi elég lesz, vagy nem. Elég lett volna. Azt viszont nem értem mért járok ennyit pisilni, kétszer voltam éjjel. (Nem is ittam meg a 4 deci szörpöt.)

Időjárás: 10 / 5 °C
Napkelte: 7:04 Napnyugta: 16:09
Holdfázis: Növekvő hold
Hely: 47.683485, 17.635879
Értékelés: ★★★☆☆

2023. november 21., kedd 19:44
HRT 15 nap

Gondolatok:
Miért nincs még Palia? :D
Komolyabban, kezd nem érdekelni az egész munka. Kicsit olyan unott leszek. Csak az emberek tudnak visszarántani, hogy élvezzem, persze, ha olyan valaki jön. Mikor nem, akkor tudok bunkó is lenni...

Napom:
Nem sok alvás után, egy egészen pocsék nap. Vártam, a Palia frissítést, erre tovább tart... Zsu átrendezte a cipősszekrény. Ki is akadtam, de inkább azért mert kevés állandó dolgok egyike volt. Kicsit otthonnak éreztem miatta itt lenni.

Testi változások:
Vannak ilyen fura észrevételek, minthogy: jé, mozog a fenekem. :D Pedig nincs is. Igazából, csak hinni szeretném, de az sem nagyon látszik.

Libidó (erekció):
Volt, valamennyi mindenképp. Viszont nem szexuális. Inkább annak szólt, hogy én milyen akarok lenni, ezt vetítettem ki élvezetté. Érdekes, de egyre kevésbé izgalmas. Persze, attól még mindig így a legkönnyebb.

Érzelmek:
Egészen hullámzó, s gyorsan az. tíz perc alatt vagyok idegbetegből, sztoikusan nyugodt. Erről nagyon nem tudok többet mondani, hirtelen vagyok, de olyan gyorsan is nyugszom meg.

Holdfázis: Növekvő hold
Értékelés: ★★★☆☆
2023. november 22., szerda 7:24
Ez az alvás nem megy

Terveim: 
Semmi konkrét nincs, talán alakul majd valami. Inkább fejben érzem írni kéne a könyvet.

Kedvem:
Nem javul. Reggel, hogy legyen egy kis jó, elélveztem, de nem adta meg amire vágytam. Nem is tudom mit kéne csinálni. Lehet a munka mérgez már ennyire?

Álmom: 
Ritka pocsékul aludtam. Éjjel volt wc is, meg izzadás is. Nem tudom, hogyan oldjam meg ezt. Csak így egyre fáradtabb vagyok, bent sem éppen pihentető a légkör...
Időjárás: 7 / -2 °C
Napkelte: 7:05 Napnyugta: 16:08
Holdfázis: Növekvő hold
Hely: 47.681512, 17.636787
Értékelés: ★★★☆☆

2023. november 22., szerda 21:31
HRT 16 nap

Gondolatok:
Mikor jöttem haza, akkor jöttem rá valami változott. Egészen nagyot. Akkor jöttem rá, hogy van célom, nem azaz haladjuk el oda. Ezek kicsik voltak, csak valami kis dolgok. Most, olyan mintha lenne jövőm. Egyenlőre még nagyon kusza, nem is tudom hogyan nézzek rá. Határozottan van, van miért küzdeni.

Napom:
Semmi említésre méltó. Monoton maraton...

Testi változások:
Úgy érzem visszaestem, az a szerencse tudom nem volt honnan. Ettől még rossz, de már kevésbé látom, azt amit a napokban. Nehezebb így.

Libidó (erekció):
Nem szeretnék róla beszélni. Legyen annyi, hogy kétszer elélvezte, s mindkettő jóba került.

Érzelmek:
Itthon megint kicsit agresszívebb voltam. Én inkább türelmetlennek mondanám magam. Tény, hogy könnyebben vagyok ideges, s ezt próbálom is kezelni. Jól esik, hogy ez több koncentrációt igényel. A végén még tényleg fogok meditálni? :D
Holdfázis: Növekvő hold
Értékelés: ★★★☆☆
2023. november 23., csütörtök 7:20
Nettelen reggel

Terveim: 
Blogba meg kell oldanom, hogy csak szakasz ne látszódjon, ha nincs bejelentkezve valaki. (Pontosabban, csak én láthassam.) Borotválkozni kell, s tojást csinálni holnapra.

Kedvem: 
Dolgozni nincs, de a blogot csinálni vagy a Myra-t igen. Leginkább aludnék még kicsit.  ██████ █████ ███████ ██████ █████ ███ ███████ █ █████████ █████ ███ ██████ ██████ ████ ██ ███████████ ██████ ███████ █ ██████████ █ ███████ ████ ███████████ ██████████ ████ ███ ████ ██ ███ █████ ██████████ ███  Nekem van a legkevesebb szabadidőm. 

Álmom: 
Nem volt, nem aludtam jól. Nem tudom hogyan kéne. Hosszú ujjú sem jó. Ma elhagyom a dupla takarót. Meglátjuk.

Időjárás: 7 / -2 °C
Napkelte: 7:07 Napnyugta: 16:07
Holdfázis: Növekvő hold
Hely: 47.681992, 17.636534
Értékelés: ★★★☆☆

2023. november 23., csütörtök 21:54
HRT 17 nap
Gondolatok:
Fáradt vagyok, előbb akartam ezt megírni. A dolgok felére nem is emlékszem.

Napom:
A munka igazán nyugis volt, meg is beszéltük, nem megyek pénteken, s hétfőn dolgozni. Itthon, sokat beszélgettem, ittam alkoholmentes sört. A legfontosabb, sikerült a blogot összeraknom. A témával még nem vagyok elégedett, de a tipográfia már kész. A nagy kihívás, is elkészült, már tudok úgy törölni részeket, hogy kifelé ne látszódjon a szöveg, én viszont tudom olvasni. Ebből a megoldásból szeretnék plugint is csinálni.

Testi változások:
Ma reggel esett le, hogy van egy komoly testi része. Aktívabb vagyok. Sokkal. Egy-két kávé elég egész nap, s nem vagyok álmos estig. Aludni most is tudok, de sokkal gyorsabban kipihenem magam. Több dologra van időm, s kedvem is.

Libidó (erekció):
Tényleg, spontán erekcióm napok óta nincs, lehet már egy hete. Az elélvezés más, bár az oka ugyanaz. Ezt nehéz elmagyarázni. 

Érzelmek:
Ma semmi, hozta a kedvem az átlagot. Az osztályozást, viszont meg kell változtatom, vagy pont hogy nem. Ennek oka, hogy ami most 5-ös, az egy jó féléve inkább 7-es volt. Az alaphangulatom eggyel mindenképp jobb, lehet kettővel.

Holdfázis: Növekvő hold
Értékelés: ★★★★☆
2023. november 24., péntek 22:20
HRT 18 nap
Gondolatok:
Már nehéz gondolkodni, elfelejtettem írni. Tudom valami volt a fejembe, de botor módon nem írtam le.

Napom:
Délelőtt a szobám csináltam, kiderült és is penészes vagyok, így annak a gyilkolása elvitte az időt. Utána aludtam egy órát, majd fürdés és irány plazmapont. Megint átvéreztem, de gyorsan lefolytam. Utána kiderül, hogy kis plusz is kapok. Így lett egy tábla csokim meg 2000 plusz EdenRed-em. Amúgy fordulós adás volt, így 9000 készpénz, s 4000 EdenRed lenne.
A másik, hogy csinálom a blogot is, de azzal nem jutottam előbbre. Nincs jó sablon, amit átírjak...

Testi változások:
Nem látványosan, de lassabban nő a szőröm. Ritkulni nem látom, ahogy fakulni sem...

Libidó (erekció):
Délutáni ébredés után, olyan volt, mintha egy gramm Divit sem kentem volna. Arra tippeltem, azért mert keveset vagyok Myra. Nem egyszerű ez. Itthon, még nem igazán merek. Nem igazán tudom, hogy legyek. Meg a szokásos, annyi nőiesség van bennem, mint egy tál babban. 

Érzelmek:
Fásult, kiábrándult, várakozó, vágyakozó...

Holdfázis: Növekvő hold
Értékelés: ★★★★☆
2023. november 25., szombat 22:16
HRT 19 nap

Gondolatok:
Megint túl későn írok. A fejemben most azért járt néhány dolog, ha kevés időm is volt. Mostanában, már nem olyan látványos a változás. Ilyenkor mindig az a kérdés merül fel bennem, hogy tuti jól kenem fel? Bár, valljuk be, nem tudom mit várok három hét után. Csak eddig, volt változás.

Napom:
Beszéltem a Doktornővel, utolsó előtti alkalom volt. Nagyon fog hiányozni. Tudom el kell engedni, már nincs rá akkora szükségem, mint másnak lenne. Utána vittem Odint kozmetikába. Onnan OTP, hogy tudjak utalni, majd DM. Később itthon derült ki, hogy a Rossman-ban még lehet Bilkát kapni. (Amit találok meg is veszem.) DM után Bécsi Kávéház-ba mentem. Nem vagyok elájulva, bunkónak éreztem őket, s a cappuccino sem jó, s még szervízdíj is van. Eldöntik helyettem, hogy adok borravalót. Ezek szerint ennyire nem kaptak? (Itt most nem linkelek.) Hazafelé, a sofőr utolsó pár percbe esett be a buszba (párja persze fent melegedett), mi meg a hófúvásba voltunk. Utána, még nekik állt feljebb, hogy mondtam (Elnézést, az ajtó!) hogy csukják be az ajtót, mert fagyok.

Testi változások:
Nincs igazi, inkább érzet. Mintha már nem lenne a lába közt semmi. A hasamon is sokszor úgy érzem mozogni a ruhákat. Nagyon jó érzés. Mást nem vettem észre.

Libidó (erekció):
Továbbra is ez a van is, nincs is érzés van. Kicsit sem tudom, most mi izgatna fel. El tudok élvezni, meg minden. Izgatni magam tudom, de nincs az ami megmozgatna...

Érzelmek:
Minden van itt. Ma néztem a Leo-t, majdnem bőgtem egyet. Közel vagyok, hogy tényleg kitudjam mutatni a érzelemimet.
Holdfázis: Növekvő hold
Értékelés: ★★★★☆
2023. november 26., vasárnap 22:25
HRT 20 nap

Gondolatok:
Húsz nap, még pihenek. Ezer felé jár a fejem. Csinálom a blogot, amit akarattal kell félbe hagynom. Ott van Geek Boutique overál, komolyan, kb. 10 évente bukkan fel egy. Ez most stimmel, akarom, de nagyjából 45 ezer lesz mire ide ér... Mondjuk, ez az egyik legnagyobb álmom overálban. (A kép is az.) 

Napom:
Befejeztem a szobám, segítettem Zsunak, s a bloggal is haladtam. Ezen kívül semmi. :)

Testi változások:
Lehet tényleg felszívódik a herém? Egyre kisebb, a kenés is furán egyre nehezebb. Ezen kívül nem vettem észre mást. 

Libidó (erekció):
Volt, de lehet mert Myra vagyok. Nem Igoros volt. Sőt, nagyon abba az irányba mentem el, hogy inkább nőként gondoltam magamra.

Érzelmek:
Szerintem, ma nem ért érzelem... Az akarom vágy nem erősebb, a mérlegelésemet, s az ár miatt nem így döntöttem. Ez az overál 20 éve nem kapható, ilyen jó állapotban, a méretemben. Igy, igyekszem megszerezni.

Holdfázis: Növekvő hold
Értékelés: ★★★★☆

Hagyj üzenetet nekem