Új én, új kinézet

Új én, új kinézet

Hű, már egy ideje kerestem a blog új kinézetét. Sokáig a masonry témákkal próbálkoztam, de nem voltam híve a több klikkelésen. Közben azt is akartam úgy nézzen ki, mintha írógéppel írták volna. Ez a vonal már évek óta megvan. Valahogy viszont nem találtam a jót meg.
Most sem vagyok elégedett, a matrica nem tetszik, de annyira jól néz ki. A színeket szeretem, csak nekem világosak. Finomítani biztos fogom, a matrica (transz zászló a poszt dátumnál) lehet kikerül, ha nem tudom valahogy megoldani.

A változás oka én magam vagyok. Ez a sablon nagyon hasonlít most rám. A színéivel a nőies oldalam, míg az egész betűtípusok még inkább pasis rész. Persze a betúk megmaradnak, biztos akkor is, ha váltok sablont. Ahogy az macska – IceCat – is a sarokban tíz éve velem van.

A gépírásos szöveg mindig a bloghoz tartozik. Ezek az oldallal kapcsolat dolgok, nagyobb írások, versek, mesék s ilyenek. Bármelyikben lehet kézírásos beszúrás.

A kézírásos bejegyzések a naplómhoz tartozik. Ezek sokkal személyesebb bejegyzések, és általában nem egy napot jelentenek. Másik eset, ha csak valamit gyorsan kiírok, ezek ritkán lesznek. Ezek a státusz posztok.

Persze bármikor tudom a kettőt keverni, mert egy idézet jobban néz ki kézírással, míg egy táblázat jobban mutat gépírással. Még egy változás történt, ha törlök egy rész a blogból az így fog kinézni: ██ ████ ████ █ ██████ ████ Ez csak kifelé látszik így, én továbbra is tudom olvasni. Ennek oka, hogy sokszor szóltak töröljek dolgokat. Megtettem.

Nagyjából ennyit akartam erről írni. A blogot többet fogom nézni, az elmaradt hozzászólásokra is válaszolok, s ha jövőben erre figyelni is akarok.
További jó olvasgatást!

Hagyj üzenetet nekem