Második hét naplója

Második hét naplója

2023. november 13., hétfő 8:56
Érdekes reggel

Terveim: 
Myra projektnek neki állni. Sokadszorra is. Paliával kicsit játszani, s kitalálni a heti poszt hogyan legyen. Mi legyen benne. 

Kedvem: 
Napsütéses van, szóval jó. Nem jelentett sokat a plusz alvás, de jó volt. Viszont már határozottan érzem a libidós dolgokat. 
Kicsit rosszalkodik a bal lában, így a B. Doktornőnél rákérdeztem nem-e kell több folsav a plazmaadás miatt. 

Álmom: 
Nem volt. Alvás közben, meg félálomban, viszont többször volt olyan érzésem mintha nem lenne péniszem. Meglátjuk, még nem tudom hova tenni.

Időjárás: 10 / 2 °C
Napkelte: 6:52 Napnyugta: 16:17
Holdfázis: Újhold
Hely: 47.681525, 17.636572
Értékelés: ★★★☆☆

2023. november 13., hétfő 11:24
HRT 7 nap

Gondolatok:
Nagyon kezd más lenni. Kicsit fény sebesség, de nem baj. Majd lassul.  ████████████ ████ █████ ███ ███████ ██ ███ ██████ ██████ █ ██████████ ████ █ ████ ███ ████ █████ ████ ██████ ██████ ███ ███ ████

Testi változások:
A bőröm mindenképp változik, mindenhol. Az érzékenység is megmaradt, ezt szeretném is, hogy legyen. Érzeni az anyagokat a bőrön, ahogy mozog. Imádom. :)

Libidó (erekció):
Még akad, szerintem este lesz is maszturbáció, de egyre fogy. Érzékelem. Ha holnap sem lesz reggeli merevedés, akkor végre annak vége. :)

Érzelmek:
Hullámzik, mint a tenger egy jól megtermett hurrikán idején. Amennyire Zen voltam eddig, kb. annyira nem vagyok már. Szóval egész sok energia elmegy arra, hogy ne kössek bele az elém ugró fákba. :/ Ez van.

Holdfázis:  Újhold
Értékelés: ★★★★☆

2023. november 14., kedd 8:59
Palia persze

Terveim: 
Ez-az nem sok. Sőt kifejezett nincs is. Talán a lézer.

Kedvem: 
Van jól érzem magam, de ma inkább mókuskerék érzésem van. Reggel legalább játszottam kicsit.

Álmom: 
Nem volt, fáradtan is keltem. Emiatt is lett ez ilyen rövid. Játszani, s aludni akarok.

Időjárás: 14 / 9 °C
 Napkelte: 6:53 Napnyugta: 16:16
Holdfázis: Növekvő félhold
Hely: 47.682055, 17.637448
Értékelés: ★★★☆☆

2023. november 14., kedd 11:14
HRT 8 nap

Gondolatok:
Merre most, vagy mi van most. Teljesen bizonytalan vagyok mindenben. Tudom a munkám véges, keresnem kell mást. Hol találok, olyan helyet ahol ezt a bért megkapom? Az sem segít, hogy T. nem igazán ura a szeszélyeinek. Vagy csak engem (mint transzt) nem bír. Nem tudom, de ma olyan mint egy citrom.

Testi változások:
Kijelenthetem, hogy a spermám már nincs, igaz eddig sem volt sok. Mást nem nagyon érzékeltem.

Libidó (erekció):
Erekció csak este/reggel van, akkor sem sok. Elélvezni nehezebb, de az út ugyan olyan jó. Itt jön a változás. Az ejakuláció más, nem tudom hogy, de más. Nem olyan bumm, inkább pukk. Én szerencsére nem azt szeretem, hanem az izgatást. 

Érzelmek:
Bár alapvetően jó kedvem van, mégsem érzem jól magam. Muka, otthon, egyebek. Jobban kihat rám a környezet, amit eddig sokkal jobban kezeltem. Gyakorlás, s jobb lesz.
De rájöttem hogy jellemeztem milyen érzés hogy farkam van, annak aki nem érti: mintha egy izom és bőr darab lógna az oldaladról, tudsz vele élni, de nem szereted.

Holdfázis:  Növekvő félhold
Értékelés: ★★★☆☆
2023. november 15., szerda 9:02
Reggeli gondolatok

Terveim: 
Nem összeroppanni, Paliázni, haladni a dolgaimmal.

Kedvem: 
El van, de nem az igazi. Szétszórt vagyok. Nem találom az egyensúly szinte semmiben. Próbálok csak sodródni, s elengedni mindent. 
Megjött két overál, a hosszú ujjú szerintem kicsi, de csak jövő ilyenkor selejtezek, s adok el. Az oldalt cipzáros viszont (fura) jó. Nehéz bele bújni, de benne lenni már szinte élvezet.

Álmom: 
Nem volt, de sokszor voltam wc-n. Szarul is aludtam, kialvatlan vagyok, utálatos, hagyjatok.

Holdfázis: Növekvő félhold

2023. november 15., szerda 11:24
HRT 9 nap

Gondolatok:
Nem tudom mit akartam. Kicsit feszült vagyok, tegnap 20 ezer mínusz miatt. Közben keresek más munkát, ami nincs. Ráadásul bruttó 450e kellene, amit eddig szinte sehol nem ajánlottak meg. Csakhogy, ez a munka addig tart, míg nőies nem leszek.

Testi változások:
Tuti többet pisilek, fél éjjel ott voltam. Reggelre 61,50 lettem. Ez jó, de kéne lehet felszedni. Vagy nem tudom.  

Libidó (erekció):
Egy maszturbálás volt, reggelre már semmi. Erekcióm szinte nincs, felizgulni tudok, de inkább érzelmi, amitől bizsergek lent.

Érzelmek:
Az biztos, hogy a völgyek mélyebbek, kicsit nehezebbek. Továbbra is könnyebben húzom fel magam, de csak akkor ha nem értenek meg 3-4 jelzésre sem. Előbb fogy el a türelmem.

Időjárás: 14 / 8 °C
Napkelte: 6:55 Napnyugta: 16:15
Holdfázis: Növekvő félhold
Hely: 47.681502, 17.636576
Értékelés: ★★★☆☆
2023. november 16., csütörtök 8:58
Reggel elbuktam

Terveim: 
Jó lenne végre a Myra történettel haladni, meg játszani, borotválkozni kell. Talán ennyi.

Kedvem: 
Szarul pocsék. Ami ma bent vár rám, inkább aludnék otthon. Megcsináljuk, s túl leszünk rajta. Csak unom, hogy mindig én vagyok a létra alján, mert ha lépek egyet fel, vagy idióta felettesem lesz, vagy leépítenek. Haladni, meg nem tudok. 

Álmom: 
Nem volt, de végre jól aludtam. Reggel viszont volt merevedésem (tegnap nem maszturbáltam), így reggel elélveztem.

Időjárás: 13 / 7 °C
Napkelte: 6:56 Napnyugta: 16:14
Holdfázis: Növekvő félhold
Hely: 47.681522, 17.636499
Értékelés: ★★★★☆

2023. november 16., csütörtök 22:47
HRT 10 nap

Gondolatok:
Valami történi velem. Csak most valahogy nem érzem át. Valahogy elkapott a mókus kérek, nem tudom merre, s csak azt érzem megyek. Cél meg nincs.

Testi változások:
A herém egyértelműen kisebb lett, a péniszem is szerintem, de az csak hétvégén derül ki. Viszont az ízeket nagyon megszerettem. Nagyon szeretek enni. Nem a mennyiség a lényeg, az íze. Ezt nagyon imádom.

Libidó (erekció):
Igazából reggel kicsi volt, azóta semmi. Súlyra viszont biztos kevesebb a péniszem. Ez volt eddig a legjobb felismerés. :)

Érzelmek:
Alakul, már kevésbé robbanok spontán, de jobban megélem az érzelmeket. Szokásosan akaratlanul is sértek, persze hiába mondom, hogy ez egy napló. Nem tudom publikálom-e. Ha igen, mikor.  Írni fogom, az jól esik, s kell.

Holdfázis: Növekvő félhold
Értékelés: ★★★★☆
2023. november 17., péntek 12:28
Meglepően jó reggel

Terveim: 
A nagy részén túl vagyok. De kaja, bolg, plazma volt. Már csak a blogot akarom folytatni. Ma (s remélem minden harmadik pénteken) 13 órára megyek, előtte lesz plazma.

Kedvem: 
Jó! A bolg is jól sikerült, a főzés is, jó volt otthon lenni kicsit tovább.

Álmom: 
Nem volt, de megint felébredtem pisilni. Reggel viszont jó volt kicsit magam nézegetni, majd a BMC overálban lenni reggel. 

Időjárás: 10 / 4 °C
Napkelte: 6:58 Napnyugta: 16:13
Holdfázis: Növekvő félhold
Hely: 47.681253, 17.636347
Értékelés: ★★★★☆

2023. november 17., péntek 22:49
HRT 11 nap

Gondolatok:
Nem igazán jó így, túl összevissza kenem magam. Erre ki kell találnom valami.

Napom:
Volt ma plazma is, persze ma kellet átvéreznem. Viszont észrevettem, hogy ilyenkor felmegy a pulzusom kb. 12 órára. Végül jó volt így a rövid nap. 

Testi változások:
Egyre inkább érzem az Andro hatását. Jelenleg inkább vagyok kevésbé férfias, mint inkább nőies. 

Libidó (erekció):
Elélveztem, bár jó volt, nem kívántam. Most kezd hatni a csökkenés. Ami jó mert sok dologgal tudok haladni. Tudtam én, hogy ez visszaránt.

Érzelmek:
Ma megtudtam a pánik is erősebb már. Szóval minden. Nehezebb kezelni, de ezt is csak meg kell tanulni. Lehet tényleg meditálni kéne. Odinnal...

Holdfázis: Növekvő félhold
2023. november 18., szombat 7:46
Megint meló

Terveim: 
Ah, szülinapozás lesz, utána Kasp inni akar. Ketten leszünk. Szóval csak túlélni, minden más extra.

Kedvem: 
Totál semleges. Nem tudok mit mondani. Meglátjuk este.

Álmom:
Nem volt, s egész jól aludtam. Ennyi most. Néha rövid vagyok.
 
Holdfázis:  Növekvő félhold

2023. november 18., szombat 15:01
HRT 12 nap

Gondolatok:
— 15:03 —
Lebegek, a semmiben épp. Tudom, a következő egy évben még sok ilyen lesz. Mikor csak vagyok. Már nem Igor, még nem Myra. Nem is gondolkodtam máson. Igaz, érzem ma lesz egy maszturbálásom.
— 22:51 —
Túl a mai napon. Végül lett, de nem érzem hogy nagy szükségem lenne rá. Valahogy csak kívánnom, de mikor ott vagyok, már nincs kedvem hozzá.

Napom:
Dolgoztam, egészen elviselhető volt. Az érdekes, hogy nem is ma hibáztam, hanem tegnap. Holnap kiderül hogyan lehet javítani.  ██████ ██ ████ ██████ ██████ ███ █████ █████ ████ ████ ███ ████████ █████████ ██ ███ ██████ █████ ████████ ███ ██████ ████ ███ ███ ███████ ███████ ████████ ██████ ██████ ████ ████ ██ █ █████ ████ ██████████ █████████ 
Zoé szülinap volt. Tényleg nagyon jó volt, de én már csak aludni akartam. Amennyire kellet ott voltam, de örülök nem rángattak. A kép Zigi tortája, csoki torta, s nagyon finom volt
 ███ ████ █████████ ██████ ██ ███ ██████ ███ █████████ ███ █████ ██████ ████████████ ███ █████ ███ ████ █████ ████████████ ██ █ █████ ███████ ████ ██████ ██████ ██████ ███ █████ ███ ██████████ ██ ███ ███ ███ ███ ████████ ███████████ █████ ██████ ████████ ██ █████ ██ ███ ████ ██████ ████ █ ██████ ██████ ██ ███ ███ █████ ███ █ ███████████ █████ ████████ 

Testi változások:
Semmit nem vettem, bár szerettem volna hinni, hogy feszít a mellem de nem. Viszont a napokban azt vettem észre, mintha ruganyosabb lennék. Biztos vagyok benne, hogy kevesebb víz van bennem. … Megnéztem, nem. Épphogy több. Mégis az az érzés, mintha hajlékonyabb lennék.

Libidó (erekció):
Nem volt semmi, az elélvezést is inkább akartam, mint vágytam. Magával a maszturbációval nincs gond. Kicsit nehezebb csúcsra menni, s nem is igazán találom a hangot, de vannak jó pillanatok.

Érzelmek:
Olyan egysíkú vagyok, hogy az egyenes vonal. Semmi nem tud felizgatni, vagy lázba hozni. Csak ülni akarok, játszani, utána aludni. Ó, meg olvasni időnként. :) Nem tudom miért, talán mert a meló olyan rossz. Ott nem lehetek önmagam, itthon is csak hellyel-közzel. Csúszok szét, s úgy védekezem, hogy sztoikus nyugalommal vagyok. Az idő majd segít, mert most nincs megoldás semmire...

Ide tartozik még:
Ma bűnös napot tartottam. Ettem két töltött csirkét, krumplipürét, tortát is. Ittam kóla, fanta. Szóval holnap szar lesz a mérleg. Meg még pár napig.


Holdfázis: Növekvő félhold
Értékelés: ★★★★☆
2023. november 19., vasárnap 22:04
HRT 13 nap

Gondolatok:
Könnyebbet. Nem akarok holnap dolgozni menni. Kicsit már zavar, hogy mennyire mérgező a légkör. Nem gonosz módon, hanem hogy nem hisznek az egészben. Kereskedelem vagyunk, kevesebb a bevétel, s így (elvileg) a fizu is. Ez nagyon látszik bent.  ███ ███████ ████ ██ ██████████ █████ ██ ███████ ████████ ████ ███ ██████ ██████ ██████ ███████ ██████ ██████████ ████ ███ █ ██ ████ █████ ███████ ████████ █████ ██ █ █████ █████ ██████ ███ ██████ ███ ███ █████ ████ ████ ██ ██ ██████ ███████ ████ █████████ █████ ██████ █████ ███ ██████ ████ ██████ █████ ██████████ ███ ██ ████████████ ██ ██ ███ ███ ███████ 

Napom:
Semmi nem volt.  ████ ███ ██████ ██ █ █████████ ███████ ██████ ██████ ████ ████ ████████ █████ ███ ███████ ███████ ████ █ ██████ ██████ ████ █ █████████ █████ ███ ███ █████ ████████ █ ███████████ ████ ██ █ ███████ ████ ██████ ███████████ █ █████████ ███ █████ █████ ██████████ ██████ 
A bolgom közben változásba kezdett, talán év elejére elkészül. A Myra projekt egyre inkább alakul a fejemben, szóval ideje előfizetnem a Fortelling-re. A történetetek már több időt adok, egy év alatt szeretném befejezni.

Testi változások:
Két dolog biztos, a szőröm lassabban nő, s puhább is. Már minden látszik rajta. :D Így folytatódik, az a porcelán bőrű leszek, ali tök fehér. Hajam is lehet változik, de azt ápolom, így nem tudom ettől van e.

Libidó (erekció):
Volt vágyam, kicsit meg is lepődtem. Nem az érzés hiányzott, hanem hogy izguljak. Szóval elélveztem, s volt libidó. Viszont tényleg másképp izgulok fel, nem kivetítem a dolgot, hanem magamra gondolom.

Érzelmek:
Más, de nem tudom megfogni miben. Makacsabb vagyok az biztos, ugyanakkor belátóbb is. Hajlékonyabb, de kicsit jobban ragaszkodó. Érzem min kéne változtatni. Nem tudom mennyire fog sikerülni, az biztos változik a személyiségem. Nem tudom mennyit.
Holdfázis: Növekvő félhold
Értékelés: ★★★★☆

Hagyj üzenetet nekem