Első hét HRT-n

Első hét HRT-n

Ez az első hét kicsit még másféle lesz, hiszen nincs mihez hasonlítani. A kezdeti adatokat beírom, s elmondom miket gondoltam. A tipográfia még biztosan változni fog, ahogy az összegzők is. Pár hónap, s kialakul ez is.

Ezek még csak kezdő adatok, nem egy teljes hetes!

AdatMúlt hétenEzen a hétenEltérés
Súly (heti átlag)62,962,50,4
Kedvem (heti átlag)3,43,30,1
Pénisz (nyugalmi)1513,61,4
Csípő-derék arány0,870,830,4

Gondolatok, történések:
Igazán érdekes hét volt. Pesten kezdtem Aninál, hogy felszedjem az utolsó papírt a terápia kezdéséhez. Bár nagyon féltem, végül minden normálisan alakult. Egészen gyorsan meg is lett a receptfelírás. Gyors rohanás a bogyókért (igen, az egyik gél). Nem sokkal utána haza. Itthon aztán el is kezdem a kezelést. A hét többi részében nem volt semmi izgalmas. A naplót viszont kicsit meg kell változtatnom majd, valahogy a történéseket is bele írni…

Testi változások:
Egyik legjobban észrevehető, a bőröm vékonyodása. A PM-nél is megvolt ez. Nagyon könnyen sérül. A másik, ami már így hétvégére látszik, hogy a libidóm nagyon lecsökkent. Nem izgulok fel, s nem is tart olyan sokáig. Bár elég sok maszturbáció volt, nem éreztem jónak őket. A fétisem, úgy tűnik kezd átalakulni. Bár még elélvezésre használom a képeket, már nem igazán az az izgató. Sokall inkább, hogy valaki abban simogasson, abban lehessek. Látszik, ruhatáram alapdarabjai overálok lesznek. Végül, vasárnap rajtam volt a kalitka, bár izgalmas tapasztalás volt, egyáltalán nem izgatott. Annál inkább, hogy pasi ebben van.

Érzelmi változások:
Sokal kevésbe lettem türelmes a hét végére. Ebben nagyon gyorsan hatott a Divi. Tényleg, mintah mennék bele újra a tinikorszakba. Az zavar a legjobban, hogy szinte azonnal ugrok, ha valaki nem ért meg. Persze, ha nem lehet enyém az utolsó szó, akkor már baj van. Jó irányból, egyenlőre nem történt változás, de szerintem csak idő kell.

Könyv:
A hét elején fejeztem be az orosz művészet egy darabját, ami meglepően jó volt. (Író, cím ide) Szerettem, ahogy a tundrai börtön életet leírta. Utána az Ember tragédiáját kezdtem, nem lesz a kedvencem. Nem érem magaménak, csak nem tudom a színházi forma miatt e. Ami újdonság, hogy lett most, míg sötétben mászkálok ebook is, elsőnek a Ready Player One-t olvasom, nagyon más, mint a film. Nekem így is tetszik.

Filmek, sorozatok:
Nem tudom… Irnom kell majd Smikl-ben, mert ezekre nem fogok emlékezni.

Játékok:
Nem nagyon kerestem, a Wicher fent van a gépen, ráadásúl egy igazán szép verzióban, de nem játszok vele. Fene tudja miért.

Összegzés:
A hét eleje izgalmas volt, nagyon aggódtam, végül szerencsére minden rendben ment. Bevallom, félelmetes volt elkezdeni a terápiát, de ugyanakkor egy nagy megkönnyebülés is volt. Teljes zavar van bennem, hogy mit is várok most, de majd letisztul ez is. Egyik amit nagyon vártam, a libidó csökennése már látsztik. Ez nagyon jól esik. Közben a fogyás is alad, szebbnek érzem magam. Csak az zavar, hogy érzelmileg szétcsúszok, sőt, mintha szétszortabb lennék.

A kép:
Kicsit csaltam, de szeretnék minden héten egy – a héthez kapcsolodó – képet hozni, s mondani róla valamit. Ez a kép kicsit csalás, mert vasárnapi, mert már akkor fent voltam Aninál. Elvoltunk vásárolni, s akkor vettem ezt a ruhát. Nem vagyok a ruhák, s a szoknyák kedvelője, de ez tetszett, s így megvettem. Tervben volt egy ilyen. Szeretem, kényelmes. A kötött harisnyát egyébként előbb vettem meg hozzá, de jól néznek ki eggyüt.

Végül köszönöm ANI, hogy a hetem ilyen lehetett.
Ezen a héten, a barátságodért vagyok a leghálásabb.

Hagyj üzenetet nekem