Új hátizsák

Új hátizsák

Megint változtattam, most egyből a blogba megy a bejegyzés. Van előnye a tumblrnek, de a cím nélküliség zavar. Meg mindig is ide akartam, csak nem tudtam hogyan lenne jó. Szerintem lesz egy új kategória Röpkék néven, s az máshol fog megjeleni, vagy nem. De a kategória biztos.

Reggel… Nem is itt kezdődött a nap. Este nagyon zavart a testem, reggel is igaz. Emiatt az overálra rávettem egy pulcsi, hogy Mese vagyok. Nem lehetek más. Amennyire lehetett elrejtettem a péniszem. Jól éreztem magam. Reggel, ahogy szoktam nem vettem le a melltartóm (csak ha van Gábris akkor szoktam). Szeretem, ahogy látszik a mellem. Úgy érzem magam szépnek. Tényleg akkor tudom szeretni a testem. Így egészen indulásig nem is változtattam.

A lényeg. Megjött az új hátizsákom. Ezen azért már látszik, hogy női. Nagyon. Lehet válltáska, s háti is. Nem nagy, de az is volt a célom, hogy kisebb legyen. Pont elfér benne a mindennapos cucc. (Edzésre más táska lesz, vagy akkor a nagy újra.) A munkatársaim rá is kérdeztek a tied, ez női. Bocs, akkor is.

Bocsi, hogy a fejem nem látszik, de itt nincs “smink”.

Hagyj üzenetet nekem