Hol is kezdjem

Hol is kezdjem

Mivel fogalmam nincs hol kezdjem a pótlást mindig csak egyre jobban elmaradok. Az biztos, hogy most tesztelek egy ehhez a sablonhoz jó térképet, vagyis az mindegyikhez jó lesz. Így a már nem támogatott Travelog-ot már nem kell használnom. Kicsit jobb is lesz így. Elvileg talán még widget-et is tudok belőle csinálni, akkor a főoldalon is kint lehet.

A térkép jelenleg tesztelés alatt van, ez a tesztoldalon látható is. Most azt nézem majd, hogy mikor mit mutat meg, s hogyan használható. Szerintem, ha egy posztben több jelző van azt is bele rakja. Azt még nem tudom ez zavarna. Ez például a Sárvári posztnál fontos. Ott jelzem a várat is, a strandot is, de EFOTT nál is a Drótszamár, s a vendéglő is felkerülne. MondoCon-on a lakás, a Con és a Kraken…

A téma viszont nem tudom állandósul-e. A kiegészítő biztosan nem kezeli az AJAX-ot, ami logikus is. Viszont lehet, hogy az összes jelölőt megtudja egyszerre mutatni, függetlenül, hogy látszik e az oldal vagy sem. Akkor egész jó kis dolgot tudok összehozni.

Két téma közt nem tudok dönteni. Az egyok a Pluto, ami régebbóta tervem, s szebb is AJAX-os, viszont drágább, s elég sokat kellene belenyúlni. Szerintem. A másik lényegében ami most van, csak kicsit többet tudna a Gridview, ami meg olyan letisztult. Nem mellesleg olcsóbb is. Nem nagyok tudok dönteni, így legyen egy szavazás. Egyúttal ezt is kipróbáljuk itt.

A képen én vagyok, a Balaton partján, teljesen logikátlanul háttal a víznak, olvasok. Volt céges csapatépítő, tervezem azt is megírni a közeljövőben. Mert nem az elmúltra fogok koncentráni. Majd annak is el jön az ideje, hogy pótoljak, de azt is meglesz.

Hagyj üzenetet nekem