Melody

Melody

Hát úgy alakult, hogy ez is lezárult. Nem is túl blodogan, de mégis ahogy vártam.
Az egész.. Akkor kezdődött, mikor elkezdtem itt dolgozni. Akkor gondoltam egy merészet, s elkezdtem a magam módján udvarolni. Lassan, nem siettem sehova. Mivel volt hogy nem is haladtam, voltak üresjáratok, de a koncert jegyet már az elején megvettem. Igent mondott rá, hogy jön velem.
Aztán jött a céges csapatépítő. Viszont addigra elkéstem, egy szintén munkatárs jött össze vele. Úgy voltam vele, hogy jó akkor fotózom, had legyen nekem jó. Innen is van a kép. Teljesen el is engedtem a dolgot
Aztán szeptemben végén látom, hogy napok óta levert. Megkérdeztem, hogy van, hát sirdogált. Többet nem mondott, így én arra gondoltam, szakítottak. Tehát eljött az én időm.
Ahogy az képzeltem, de nem rohanok előre.
Szeptemben legvégén adtam neki egy püsst, amit el is fogadott. Igaz, ő nem írt nekem, de beszélgetünk. Sőt, lottózott is velem, és végig azt mondta eljön velem a koncertre. Így meg is rendeltem a szülinapi ajándékát. Boldog voltam. Estig. Amikor észre vettem, hogy október eleje óta kapcsolatban van. Persze ezt senki nem közölte. Egyiköjük sem, és a Fb sem dobta fel. Nem is igazán értettem, hogy akkor miért fogadta el a plüssöt. Mit akart velem.
Gondoltam, hamár nem játszok érzelmekkel, kiugrasztom a nyulat. Direktebb lett, igaz verset, szösszenetet direktbe nem kapott. Falamra kitattem, mint eddig mindet. Szösszenetek a poszt végén. Ennek az lett a vége amire számítottam, csak nem egészen így. Kaptam egy kis ívet, hogy ne írjak, mert nem jön ki jól beleőle. Most a munkatársunnak van. Kicsit meg lepett a “most” szó, nem elöszőr használta. Akkor meddig lesz így?
Nem kérdeztem, nem akadékoskodtam. Bocsánatot kértem, írtam felfogtam. Ami meglepett, hogy ez után teljesen letilott a profiljáról, nem is látom. Már nem tudom mit gondoljak, és ő egy 43 éves érett nő. Azt is furcsállom, hogy mindent engedett, s nem szólt egyikük sem, hogy elég lesz.
Szóval ennyit, a munkahelyi románcról, nekem még az sem megy. Úgy döntöttem, hogy az elkövetkező időben magamra, s Odinra koncentrálok. Tetszik egy nő akkor megbámulom, de nem fogok semmit próbálkozni. Minek? Konkrétan senkivel nem találom a hangot. Nem tudok beszélgetni. Kezdem azt hinni bennem van a hiba, ki tudja.

Hagyj üzenetet nekem