Varrott ruhák

Varrott ruhák

Gondolkodtam, hogy a régi vallomásom írjam-e újra, vagy csak kb. folytassam. Végül a folytatás mellett döntöttem. Igaz, azóta több overálom is lett. Ha minden igaz négy. Persze, azok aligha hordhatók utcára. Sajnos.

Így jutottam el oda, hogy varratni kellene ruhát. Az ár is fontos volt, de a mit is. Mikor ezen gondolkoztam, jöttem rá, hogy nem is az alul kapcsosokat szeretem. Bármi is legyen, akkor érzem magam jól, ha a hátamon cipzár van. Legyen overál, vagy body – ami nem body, inkább leotard… tornadressz. Ezután már csak varró nő kellet. Szerencsére találtam egy nagyon jót. Már sokadikat varratom vele. Egy body (nem jött be nekem), három dressz van eddig. Most lesz egy hosszú ujjú dressz, s egy alvós pizsi. Utána szerintem még két hosszú ujjú dressz.

Igazán nehéz elmondani mennyire szeretek ezekbe lenni. Egyszerre nyugtat, kényelmes, s izgat. Igazán így érzem magam magamnak. Mikor megérintem, tudom benne vagyok. Érzem magamon, ez biztonságot ad. Annyira a részem, hogy nem szeretném nagyon már elrejteni. Tudom még kell, több oka is van, van aki nem érti meg. Pár hete gondolkodom rajta, hogy teljesen lecserélem a polóimat dresszre. Igaz, nyáron a nagy melegben nem tudok ebben lenni. Akkor még kell a poló. (Nagyjából 30 fok felett.) Ősszel – télen viszont többet nem akarok másban lenni.

Ha érdekel, akkor a Győri Varroda-ban készülnek. Az ára kb. 5500-6500 a dressz. Az overált még nem tudom. Az anyag amit használnak nagyon jó. Mindenképp ajánlom őket!

One comment

Hagyj üzenetet nekem