Tíz év meséje

Tíz év meséje

Kicsit hosszabb bejegyzés lesz, és nem a szokásos visszatekintő. A blog technikailag 2006. január elsején indult, de a valóság kicsit csalókább. Inkább mesélek. Minden évhez egy képet hozok, számomra a legmeghatározóbbat. Összeszedem, hogy mi volt abban az évben, és elmondom így évek múlva milyennek éreztem, osztályozom (tízes skálán kap mind egy pontot). Mi volt a legjobb,a legrosszabb. A többi inkább elbeszélés lesz. Most jöjjön a legrégebbi digitális kép amit én készítettem. Érdekes, hogy nehezen találtam meg. Másik érdekesség, hogy a családi digitális albumból, is ez az elsők közt van.

Első képem Tináról!

2006 Elkezdek blogolni

Fekete cicia!

Az évem Tina-ról szólt. Sőt ez az év volt az mikor a Jókaiba jártam. Jó volt, mert akkor sok ismerősöm volt. Jókaisok, KM-esek. Mi már kiköltöztünk, Kasper-ék még az Erfurtin laktak. Bevallom nem sok mindenre emlékszem, és csak hét bejegyzést írtam abban az évben. Ez volt az az év is, mikor Tina-nak megvettük az első overállokat. (Thomas Jeans ujjatlan farmert, és a bársonyt. Utóbbi máig egy kedvencem.) WIREG-ben is ekkor nyomtunk le fél évet. Emlékszem, volt, hogy overállban jött dolgozni. Ebben az évben a legmeghatározóbb élményen mindenképp az volt, hogy elvesztettem a szüzességem. o.O A legrosszabb? Fogalmam nincs, emlékeim szerint ekkor dobtak ki a Jókaiból. Az nagy törés volt. Azért ezt a képet válaszottam, mert ez volt az első publikált képem. Egyszer régen megjelent a Kisalföldben! ^.^ Összességében 6-ot adok erre az évre.

2007 Ráérezni az ízére

Fétis partyn!

Itt kezd jó lenni, erre az évre nem nagyon emlékszem. Tina-val ekkor volt a legjobb, igaz harcoltunk az anyjával, jártunk dokihoz. Persze végig tiltva voltunk.Sokat mászkáltunk, kirándultunk. Apámmal is ekkor volt, talán, a legjobb kapcsolatom. Év vége felé, megvettük A piros lakk overállt. Sokat fotóztam ebben az időszakban, sokat mentünk, hogy ő ebben volt. Az is ekkor volt mikor hiába kerestünk overállokat, bodykat, Győrben nem lehetett kapni… Aktív szereplői lettünk a magyar fétis társadalomnak. Annyira, hogy a blogom is költöztettem. Részben saját helyem volt. Sok képet tettem fel, programoztam (ebben az időben tanultam meg igazán programozni), s alakítgattam az oldalt. Kialakult a blogolási stílusom is (35 bejegyzésem volt az évben). A legjobb élmény az év végi fétis parti volt, fent is szilvesztereztünk. Életem egyik legjobb élménye volt. A legrosszabb, hogy Tina anyja egyre erősebben tiltott minket. Az évre ezek ellenére 9-et adok.

2008 Kialakul az oldal

Tina és Kitty

Elég sokat írtam ebben az évben, 67 bejegyzésem volt. Igaz ezeknek a nagy része mindennapi apróságok. Sok mindent kiírtam. Tina-val folytattuk a fotózást. Közben a suliban modellkedett is. Közben itthon részben egyre rosszabb volt a helyzet. Végül megkapta életem egyik legjobb munkáját. Ez volt az év legjobb része, dolgozni az oviban. Az oldalon rengeteg dolgot kipróbáltam, s végülkikötöttem az EXTRA-nál. Egészen megszűntéig ott is voltam. Ekkor alakult ki, hogy mit akarok kiírni, s mi az ami felesleges. Talán ez volt az az év mikor eldöntöttem, hogy személyes blog lesz. Hoztam a történeteket, és álmokat is ekkor már. A kép azért ez, mert egyszer volt csak, hogy két lányt láttam így egyszerre. Jó volt látni őket. A legrosszabb, hogy nem tudtam akkor megoldani az ellentétünket nagybátyámmal. Egyik legjobb év volt, 8-at kap.

2009 Elválás Tina-tól

A év első fele Tia-ról szól. Igaz írni már kevesebbet írtam rólunk. (Pont 100 poszt volt!) Érezni lehetett, hogy romlik a kapcsolatunk. A vége az lett, hogy sokat vitáztunk, és én úgy éreztem megváltoztam, így vége lett a 4,5 éves kapcsolatnak. Utána persze még figyeltem rá, pincér lett, és még egy éjjelt itt aludt. (Semmi nem volt.) Ez az év volt mikor megismertem Levir-t. Mentünk Miskolctapolcára. Az egy hatalmas buli volt. Gondolok itt az “üveghegyen túl-ra”, és a “múszáj-ra”. xD A verseimet is elkezdtem kipakolni, valamint a gondolataim leírni. A legjobb a kirándulás volt, a legrosszabb elválás Tina-tól. A kép Miskolcon készült, életem egyik legjobb nyaralásán! Az év ezzel kap 7-et.

Levirrel Miskolcon

2010 Rokkant lettem

LB27, Miksa!

Az év eleje leginkább Aniról szólt. Nem igazán találtam meg vele a hangot, de azért jól el voltunk. Alakultak a dolgok ebben az évben. A család talán legnehezebb éve volt. A rokkanútosítás is egyre közelebb került, de csak nem akart meglenni. Végül az önkormányzat segítségével, csak sikerült. Vagy nagyon sok minden volt ebben az évben, vagy ekkor voltam a legaktívabb. A lényeg, hogy több munka, szívatás, és buktató árán de csak meg lett a rehabom. Ez volt az az év mikor elkezdtem IceCat-tel beszélgetni. S ez volt az is mikor megismertem ReB-t. Az évem második felében az ő családjával voltam. Az év végén végül szinte teljesen megszakadt a kapcsolatom velük. Mennyi minden volt. Anima-t is ebben az évben végeztem el. Máig nem bánom, de én ott nem találtam a helyem. Két nagyobb kütyü is sikerült. Első okostelómat megvettem, Xperia X10 Mini Pro-t. Érdekes, hogy az ismerőseim közt nekem volt elsőnek okosgépe. A másik ami a legjobb is volt az évben, hogy megvettem a fényképezőt. Canon 1000D, 7 év után teljesült egy álom. A legrosszabb… Több volt, a folytonos elutasítások. Az idei kép nehéz választás volt. Végül azért lett ez, mert hatalmas élmény volt gyerekkorom egyik kedvenc zenekarával egy színpadon lenni. Sőt ehhez a képhez hozzá is szólt. Az évre összességében 5 adok.

2011

….

Hagyj üzenetet nekem