Aussie

Aussie

Elsőnek a munkáról mesélek, mert az rövid. Főleg mert nem sokat akarok róla mesélni. Március elejével végleg otthagytam a raktárat. Boldog vagyok, igazán nem hittem volna, hogy leszek csak irodista. Ezt mondod nekem két éve, tuti kinevetlek. Akkor még épp a takarító gépen ültem. Persze sok apróságnak, s pár embernek köszönhetem. Mióta fent vagyok, jobb. Fura, de nem zavaró, hogy kiesett a raktár. Nyugodtabb vagyok. Sajnos a cég, viszont egyre több problémával küzd. Ezek közül csak az egyik az ember hiány. Engem nagyon ezek nem érintenek. Esetleg valaki csesztet akkor megvonom a vállam. Tudom, szerencsés vagyok, amíg lehet itt leszek. Van célom, annak egy feltétele van itt a legjobbat nyújtani. Nap nap után. Akkor kapok fizut, s érhetem el a célt.
Ennek örömére egy hónap alatt kétszer voltam beteg. Elég meglepő, nem szoktam. Most viszont összejött. Mellettem a büfés nő lázasan, napokig… Várható volt, hogy ez lesz. Utána Zsu fertőzött meg. A napok, olyan jók. Előre lehet sejteni mi jön. Mármint részben, ezek a fix dologok, meg pár emberke teszi igazán élvezetessé a napokat.
A hónap eleje óta megint kényelmesnek érzem a világot. Rájöttem, hogy ez a boldogság. Érdekes volt. Azóta viszont fel tudod idézni. Nyugodtabb vagyok.

Múlthét szombaton kiderült, hogy Lulu-nak 6-7 kicsije (lehet). Egyből le is szerveztem két találkozót. Egyet Oscar-ral, egy Tanmark’s kutyussal, egyet magával a kennellel.
Oscar-ba szerelmes lettem. Volt szerencsém látni séta közben egy Collie-t is. Akkor értettem meg, hogy jól választottam. Szóval storytime. A két kuty nagyon hasonlít. Temperamentumban, viselkedésnem és kinézetben viszont nagyon más. Kinézet képen nem is jön át, csak ha ott állsz. A Borderek olyan kis vékonykák. Törékenynek tűnnek. Az Aussie-k erősebbek. Ez nagyon megfogott. Láttam, hogyan játszik a két kutya. A Border sokkal inkább munka kutya, mint a Aussie. Látszik, melyik van inkább birkákra, s melyik marhák terelésére. (Valljuk meg, ebbe a világba egy “marha” terelő jobb ötlet. ) Amit viszont a gazdái meséltek az, hogy mennyire nyugis lehet.

Hagyj üzenetet nekem