Mit hoz a jövő

Mit hoz a jövő

Pár napja megtudtam, hogy Chalsea-nek nem lesznek kicsijei nagyon elszomorodtam. Viszont szinte azonnal elkezdtem új alom után nézni. Ennek a története jön. Ezért is állt le a heti beszámoló. Ebben a pillanatban nem tudom mikor lesz kis kutya. 8 hét, vagy 4 hónap…

Mint írtam, a rossz hírek után neki is feküdtem a keresésnek. Első gondolatom az Aussie volt. Irtózatosan szép kutya. Szépségben szerintem simán veri a Bordert. Viszont a vörös megfizethetetlen. Szerencsére a trikolor is szép. Találtam is egy nem akármilyen kennelt. A Tanmark’s kutyák minden tekintetben egy álom. Csak nem az enyém az egy vörös border lány. Persze azért felvettem a kapcsolatot egy régi ismerőssel, hogy segítsem, öreg borderes ő. Így biztossá vált, hogy a Tanmark’s a befutó. Kedves tenyésztő, jó szülők, csak kissé húzós ár. Bár a plusz 20-40 ezer nem túl erős. Megéri.

Álom kutyusAztán jött. Van egy álom kutya. Igen hét naposan itt látható jobbra. Szerintem gyönyörű. Ő border. És kb ennyit tudok róla. A története, amennyit a tenyésztő elárult: Van egy külföldi érdeklődő, aki ha látja hová fejlődik dönt kell-e neki. (Brrr, nem szeretek ezeket, megértem, de ezek már terméknek nézik a kutyákat. Kiállítási tárgynak. Na mindegy.) Ha nemet mond akkor TALÁN vihetem én. Mindezt potom 240.000 ért. Mindezt egy nyers, már-már bunkó stílusban. A Dashing Dawn kennel fura, akár Aussie-ban a Kaleido. Viszont a kutyákra nem lehet panasz. A nagyobb probléma, hogy szinte semmi infót nem tudok a szülőkről, a tenyésztőről. Inkább nyelek egyet, s nyalok tövig, de ha jellemben jó eme kis csaj. Bármint megteszek érte. Nézz rá, egy szépség.

Sok agyalás, intenzív fél nap. Kiszórtam mindent, s mindenkit. Hátra léptem, s a várakozás mellett döntöttem, úgy is épp az életem is változik. Ez a kis szépség, és a Tanmark’s nyári trikolor Aussie-ja maradt bent. Szóval 3-4 hét és kiderül. Vagy Border Collie, vagy Ausztrál juhászkutya lesz. Addig is. Olvadozom.

Hagyj üzenetet nekem