Majdnem szokásos összefoglaló

Majdnem szokásos összefoglaló

Ez az év egész érdekes volt. Azt nézem, jó volt, de sokat vesztettem. Szinte minden fontosat. Persze a munka segített, talán azért nézek ilyen bizakodón a következő évre.

Utolsó Deny kép

Az év elején szinte nem volt még semmi. Főzőtudományom próbáltam javítani. Részben sikerült is. Ja, meg Picivel (a macsek) voltam.
Aztán februárban elvesztettem a daimonom. Deny az örök vadászmezőkre ment. Igaz, a 1,5 kilós rákot sikeresen kiműtötték belőle. Már öreg volt. Utána nem sokkal gerincsérve lett. Ebből már nem tudott felépülni. Pár nap alatt, már a vizeletét sem tudta tartani. Végig vele voltam. Ott feküdtem mellette. Végül az altatás választottuk. Őszíntén mondom lelkem egy részét temettem el. Első kutyán volt. Április óta a nyakamban is hordom. (Nem vettem le azóta.) Sok élményem van vele, tud hiányozni. Mostanában Szutyi szokott itt lenni a szobában velem. Igaz, már nem sokáig. Meg letettem a cigit, egy brutális pálinkázás után.
Aztán lett munkám, igazából az egész évemet ez határozta meg. Akkor még Sodexo-nál kezdtem. Raktárosként kezdtem. Kisebb bukkanók, hol könnyebb hol nehezebb munka volt. Közben lett új telefonom, teltek a hónapok.
A nyár elején már lelkeztünk horgászni, leginkább itt Péren, de voltunk Marcalgergelyin is. Elkezdtem részt venni a Dreamers életében is. Vakond módjára kicsit kidugtam az orrom. Megismerkedtem Dina-val, kicsit segített a bakancslistámban, de végöl elváltak útjaink.
Június a horgászatról és a Happy Draw-ról szólt. Készültünk ezerrel EFOTT-ra. Munkában közben állandó vendég lettem a G-60-ban. Nagyjából itt vesztetem el Léna-val a fonalat. Azóta sem tudok semmit. Na jó, van kis infó, lényegtelen. Mert jött A fesztivál.
EFOTT nekem évről évre jobb, mindig máshogy. Most már előtte voltunk Balatonszemesen, jó felvezető volt. Utána irány Marci. Igen jó vörös hajam lett. Ez olvasható amott. Most jötten Zsuék is, voltak Amy-ék is. Van egy-két barátság ami még megvan.
Megvettem a Fashion Nova overált. Dreamers-ben tovább ismerkedtünk. Volt vízipisztoly csata. Ekkor vettem észre Angyalt is. Ma is jó ha látom. Azóta kiderült ki is, de fél évbe telt, hogy tudjam Dia a neve!
Agusztusban  kipróbáltam az Ali-t, meg voltam Battonyán. Én nem bírom az alföldet. Az… Olyan sima! Dunaföldváron egy nagyon jó jó repülő bemutatóba is spontán belefutottunk. Nem sokkal utána hozzám a legközelebb álló barátom vesztettem el. Loki feladta, és továbblépet. A hónap végén kerültem fel az irodába, azóta szeretem amit csinálok. Sok jó kihívás van benne.
Szeptember Szilvásváradról és Suzy-ról szólt. Sok év után újra szívtam. Jó volt, jó társasággal. Azóta sem cigiztem, csak vízipipa meg e-cigi, ha iszom. Igaz, már azokra sem vágyom. Suzy-val sokáig kérdéses volt, lesz-e valami. Végül tudva, hogy nem bírnánk a távkapcsolatot hagytuk. Pedig nagyon megkedveltem.
Macsaj! :POktóberben egy nagyon különleges Mondo-Con-on voltam. Ezt itt nem mesélem. Kasperrel lenni mindent megért. Mégha első nap elfogyott a pénz. Meg voltunk Krak’n Town-ban. Születésnapom körül döntöttem, hogy nem szenvedek tovább. Ismerem magam annyira, valakit szeretnem kell. Ha nő lennék megdugatnám magam, s oké. Pasiként valami mást kellet kitalálnom. Kicsit átértelmezve, tudva hogy a kutya kutya, de velem lesz. Ez az oda-vissza bizalom hiányzik. Így lett a döntés, lesz a border collie kislány kutyám. Hónap végén volt még egy Charlie koncert. Hatalmas volt. Életem első ülős koncertje volt. o.O
Az év vége elment mint a sicc. Novembert végig melóztam, a közepén lettem valódi adminisztrátor. Nem tudok mit mondani, mert nem volt semmi. December végén vettem egy OnePiece overált, erről is írok. Chelsea kari után ment Duke-huz, szóval már létezik a kislány. ^.^

A következő év izgalmas lesz. A munka egyre jobb, s több. Nincs is vele baj. Szeretem a raktárat, az irodát és a büféket is. Persze, néha zavar, ha hirtelen változik valami, de ezt is kezdem megszokni. Persze jön a kutyus is. Igaz, az április, de utána nem sokkal már Plisen. Azt is várom. Aztán, hogy az év második felében mi lesz fogalmam nincs. Szerintem az évemet a kutyázás fogja kitenni. Izgatottam várom mi jön.
Itt a blogban is lesznek változások. Látható Starwish Journey verzió élesedett. Visszamenőleg is lesznek bejegyzés változások. Kivonatokat írok, térképre teszek, s elvileg 15 bejegyzés is lesz. Amolyan visszaemlékezés. Ezt jelezni fogom. A bakancslista fő helyre megy, naptár máshova, s a helyek ahol jártam is felkerül. Igaz, csak egy google térkép lesz.Duke

Hagyj üzenetet nekem