Csak kicsit kemény a poén.

Egy hónapja dolgozom. Már sok mindent megtapasztaltam bent. Szeretek ott dolgozni. Viszont rájöttem, hogy biorobot vagyok. Ez egy jó kezdés ennek a bejegyzésnek. Innen viszont inkább csapongok. Annyira sok dolgon jár az agyam, miközben én sem tudom mit akarok, vagy akár szeretnék. Nem igazán látok előrébb az orromnál. Talán, csak jó lenne elszabadulni a városba.
A munkáról úgy döntöttem, most nem írok. Pedig ez lett volna a lényege. Valahogy viszont most nem akarok róla beszélni.
Pár hete néztem, hogy mégis mikor házasodnak a sorstársaim. Azaz, hogy hány évesen van az első házasság. Igazán megdöbbentem, mert a pasik 32.1, a csajok 29.3 évesen teszik ezt. (Átlag 30.7 év, 2014-es adat szerint.) Ami azt jelenti, hogy van fél évem találni egy 29 éves csajt, és hamarjában Vegas-ba menni, s összeházasodni. xD Persze, csak akkor, ha az átlagot akarom. Fura volt rájönni, hogy semmiről nem vagyok lemaradva, Érdekes viszont, hogy az anyuka átlagos kora első szülésnél 28.2 év. Az apáról nem találtam adatot, de úgy sejtem, ott is kb. egy év mínusz lehet. Bele gondolva 50 éves lesz az apa mikor a gyereke egyetemre megy. A mai átlag életkort nézve, ami 72 év, nos… 56 mire vége az egyetemnek. 62 mire az átlag szerint unokája lehet. Így még 10 évig lehet vele, amiből 7 évet élvezhet nyugdíjasként. A gyereke persze ekkor 40 lesz. Mily szép átlagokat számolni, és mennyire lehangoló.

Most akkor megyek is, és ezt emésztgetem kicsit. Miközben valójában csak arra voltam kíváncsi mennyi az esélye, hogy egy értelmes csajt találjak. Erre biztosan nem ez a válasz. xD

Ködbe vész a lényeg