Újra dolgozom

Bevallom változom. Sokat változtam az elmúlt egy évben. A blog kinézete már nem engem tükröz. Három éve mikor megcsináltam valóban ez voltam én. A színes, kissé bohém srác. Mára ez nem igaz. Máshogy, és másképp látom a világot. Tanultam az elmúlt évekből. Lehet azt is mondani, megkomolyodtam. Persze az örök naivitásom nem hagyom el. Hiszek az emberekben, és még mindig rátudok függeni az ablaktörlőre. Egyszerűen csak, szeretnék biztos pontokat az életemben. Minden változik körülöttünk. A változások gyorsak, néha félelmetesek. Biztos pontok, kapaszkodók nélkül elveszünk ezekben a változásokban, vagy ott ragadunk a múltban.
Érdekes, hogy bármerre is sodort az élet, bármit is tettem, egy dologban biztos voltam. Szeretek tanítani másokat. Lehet informatika, fotózás, vagy csak az élet kis tanulságai. Úgy érzem tovább akarom adni, amit megtanultam, amit tapasztaltam. Így jutok el a biztos pontig. A párod az, s a gyermeked. Ők maradnak ott veled minden változás közepette. (Igen, jogos. A család is, de az más. Visszatartani nem tudnak.)

Ezek után érdekes lesz, mert nem ilyen munkám lett. Raktáros lettem.Most hagyok időt összerakni a hír, és a fent írtakat. … … Nincs összefüggés. Viszont szeretek ott dolgozni. Vannak nehéz napok, van hogy kiakasztanak. Összességében viszont jó munkába járni. Mindig is szerettem dolgozni, a rendszert amit ad. Nagyon részleteket most nem akartam írni. Kezdetleges véleményem van. Viszont inkább kivárom az első hónapom.
Az első napos benyomás az volt, hogy jó, de zöldséget pakolni nehéz bizony. Az ember elfárad a végére. Pár hét múlva elmesélek az elejétől, hogy hogyan kerültem oda. Előre annyi, hogy rahabosként lehetek 8 órában. A (pontos) bér meg majd kiderül.

Egyet akartam még említeni. Már nincsenek lezárva a képek. Már nincs okom rá. Sok apróságot változtattam meg a háttérben. Így nincsenek áthallások. A képek pedig a saját tulajdonaim. Meg egyébként is. Jók a képek. Szeressük a fotókat. Akár van összefüggés akár nincs. Mert van olyan poszt ahol nincs! Szóval jöjjön egy fotó, lehet random, vagy mégsem?

Minden változik

Hagyj üzenetet nekem