Elhagyott lábnyomok

Elhagyott lábnyomok

Ez is egy régóta formálódó bejegyzés. Két részből áll. Elején az új bakancslistámhoz adok némi magyarázatot, mivel immár 300+ cél van. Kell, mert van egy-két fura tétel. A másik fele egy kis nyomozásom. Szeretek ilyet csinálni. Kicsit kutatni a netet, több szálon menni, hogy aztán  a végén lássam mennyit ad ki az egész. Gondoltam rá, hogy magamon is megcsinálom, aztán rájöttem, nem lenne értelme. Annyi mindent hagytam el az évek folyamán, hogy nem nehéz rájönni ki vagyok, hol és mit csinálok.

A bakancslista:
Egytől tizenötig tiszta nyúlás.Nem véletlen, mióta láttam a filmet, azóta van ez a lista. (Kis érdekesség: igaz több már sikerült. 2017-től újra kezdem.) Kettőt változtattam meg. Ötöst,mert más autóra vágyom, és a tizenegyest mert lehet szép az eredeti hely (vagy nem is létezik), de én inkább kávézom.
23) Igen, még azért szeretnék. Ez félre tett tétel, majd valamikor.
30) Egyértelműen tisztelgés Bukowski előtt.
31) Ez annyit tesz, hogy sem teló, sem net, sem TV. Igazából, ha lehet semmi elektromos.
109) Ez egy nehéz rész lesz, de mindenképp szeretném. Bár csak barátok vagyunk, én egy kis része.
128) Ez még egyszer sem sikerült, de nem adom fel.
185) Vajon ilyenkor nem levelet írok a jövőbeli énemnek? *-)
190) Ez egy kis aljasság. Unokahúgom szereti a pingvineket, szeretnék egyszer eggyel találkozni.
194) Már leírtam, mikor rájöttem, hogy akkor a kávé is kiesik!
219) Yreka egy kis bányászváros Kaliforniában. Ez lesz a másik fele a mai történetnek.
237) A legfurább állat, ha van valahol akkor biztos megoldom, hadd játsszak vele.! *.*
246) Már rájöttem, ez egy letudandó tétel.
286) Ezt nem szeretném magyarázni. Nekem kell. De nem akarom… Még…
Most hogy olvastam, több hibát is találtam, és van pár ismétlés. Nem csoda, hisz a legtöbb innen onnan összeszedett. Majd javítom, de egyenlőre amíg ezt olvassátok meghagyom. Ne csusszannak el a számok.

Yreka:
Sok éve, már nem tudom mikor láttam egy videót Youtube–on. Erre a videóra bukkantam rá újra nemrég. Igaz némileg képben voltam, ki az aki készítette, mivel feliratkoztam rá. Pár napja aztán unalmamban kiderítettem amit lehetett.
Egy nevem volt csupán Mavefire14. Ezzel messze nem utazik az ember. Rákerestem, de semmit nem találtam lényegeset. Sejtettem hogy a “14” a kora lehet, így töröltem. Ez eredményt hozott. Megtaláltam a Photobucket oldalát. Innen már tudtam a nevét. Angelina. Hmmm… Ezzel mentem Facebookra. Egy egyező kép után meg is találtam. Itt jutottam zsákutcába. Semmit nem mond el magáról. Egyetlen nyitott dolog volt a csoportok amiben bent van. Ez volt az ami segített. Többször szerepelt a Yreka. Adásvételi csoportok. Nem volt nehéz kitalálni, hogy akkor ott lakik. (Emellett kiderült, hogy vallásos is, és Weed-be járt főiskolába.) Ez már két fontos infó. Újabb keresés, és már látom is, hogy a férje Justine, és 2015 Július 15-én keltek egybe. (Ebben nem vagyok teljesen biztos.) Még egy infó. Erre is kerestem, így jutottam el a párja G+ oldalára, onnan Angelina új blogjára, és Youtube fiókjához. Vannak még találatok, telefon, cím, de ezek annyira bizonytalanok, hogy nem veszem számításba. Annyira élveztem a keresgélést, hogy a koszos kis bányászváros megtetszett, és felkerült a listámra.

Angelina

Hagyj üzenetet nekem