Első Lokis este

Első Lokis este

Igaz nem így terveztünk, de végül is egy jó este volt. Eredeti terv MondoCon volt. Most, hogy megnéztem a képeket kicsit sajnálom, de ez volt a jó döntés.

Most is úgy kezdődött, hogy ittunk egy sört. Kivételesen Iparosban kezdünk. Megnéztük mi van. Nagyon semmi nem volt. (Bár a Loki által elfogyasztott egy deci vodkára érdekesen néztem.) Ami még említésre méltó az a pultos csaj.  Annyira aranyos volt. :$ Mivel igazán nem akartunk maradni, inkább körülnézni. Oda ugrottunk öcsémhez, majd vissza. Megérte a kis bolyongás, a terep megtelt végre. Ó, voltunk Csillagban, csak épp teli volt. Itt már én is ittam rövidet. Mielőtt visszamentünk, Loki úgy határozott, hogy ő márpedig fotózik. Ultra rövid gyorstalpaló után a Széchenyi téren lőtt párat. (Holnap hozom a képet, még nincs feldolgozva.) Meglepetésemre nem zavarta az embereket. Lett is egy két jó közte.

Iparosba visszatérve aztán beindult az élet. Komolyan nem emlékszem kikkel ismerkedtem össze. Egy ponton ivó cimborám is elveszett. Fogalmam nincs mit csinált, de elvoltunk így is. Rég volt így. De ez is jó. Így megvan az ember biztonsága, de közben nincs sehova kötve. Beszélgettem az egyik falubeli csajjal is. Kicsit nagy tesót játszottam. Aztán itt is volt az utolsó busz ideje. Gyors döntés után a maradásra voksoltunk. Én nem éreztem de pillantok alatt itt volt a záróra. Csak arra emlékszem, hogy szólnak lassan távozzunk. Így hát felkerekedtünk.

Itt nem vagyok biztos, de mintha ettünk volna. Az biztos, hogy Shadowban kötöttünk ki. Arra viszont alig emlékszem, hogy lent is lettünk volna. Éreztem köbö fél órának, és az is zárt. Itt ismerkedünk egy kicsit. Igazi őstulok voltam egyik sráccal, de úgy tűnt igazam volt. Francért látom ennyire jó az emberek viselkedését.. Loki volt a szerencsésebb, jó beszélgetett egy másik csajjal. Itt úgy éreztem, inkább kivonulok a képből. Sokáig nem kellet, távozott a társaság. Mi szereztünk megint enni, meg inni még. Azt, hogy lehet az aluljárónál ismerkedni máig nem gondoltam. Nekünk ez is ment. (Mi lesz így a továbbiakban? Vagy fesztiválon? ) Mire jött a busz addigra már az új barátunk kezébe kellet nyomnunk a sört, hogy elérjük a buszt. Loki a buszon, én nálunk aludtam aztán be.

Összegezve, egy nagy este volt. Nincs bent a legjobbakban, de sosem gondoltam hogy első buszig fogok inni. A másik, ha ez ilyen volt, akkor milyen amikor mindig összejön? Amikor már részegen is tudjuk, mit vár a másik. Egy biztos, akár dumálunk egy sör felett, akár elszabadulunk, mi együtt tudunk bulizni. A többi meg kiderül, én várom. Csak aztán nehogy eladjuk magunkat, vagy valamelyik szervünk. xD

Első este (mobil)

Hagyj üzenetet nekem