A múlt hét bogarai

A múlt hét bogarai

Nem szeretem az olyan bejegyzéseimet amiben hagyok ki konkrétumokat, de ez olyan lesz. Érintek pár témát, ahol nem szeretnék. Az egyik ilyen az oka a blogom fél lezárásához. Mesélek Deny-ről, és Lokiról. Talán más nem is volt múlt héten. Ó, és bocs a két hirtelen bejegyzéséért.

Tényleg úgy érzem, hogy némi magyarázattal tartozom, mért zártam le a képeket. Mint írtam, megint visszahatott hogy írok. Nem örülök neki, de kezdem megszokni, ami azért gáz. Félelmetes, hogy mindez, csak egy másfél éve van így. Komolyan vagy én leszek olvasottabb, vagy nem tudom, mért nem volt semmi nyolc éven át. Alig változott az írás stílusom. Erről ennyit. Persze nyomtalanul ez nem tűnt el bennem, igaz sok kérdésre megkaptam a választ pár még foglalkoztat, de ezek már nem zavarnak. Vagy kiderülnek, vagy nem. Nem igazán zavar, csak jó gondolkozni rajta. Így jöttem rá, milyen sokat jelenthet két év. Az ember mennyit változhat, vagy akár (korkülönbség esetén) mennyivel másabb lehet. Egy bizonyos, s erre rájöttem, bele estem abba a csapdába, hogy nem hagyok néha hibázni másokat. Annyira én akarok lenni “A Megmentő”, hogy ezzel ártok másnak is, s magamnak is. Kezed fogom, mikor elengedlek, szárnyal tovább a felhők felett!

Volt egy elég parás rész is, mikor ha nem a születés napom napján. Deny-ről kiderült, hogy cisztája van. Igen ám, de a 9,5 kg kutyában 1,5 daganat azért meredek. Vittük is műtétre. Tudni kell nekem ez volt az első komolyabb (több órás) amin várakoztam. Míg az első fél óra üssük el az időt volt, addig a másik része közel sem. Fél óra után kijött a doki, és közölte, hogy a vese artériát körbefonta a daganat. Vagy visszateszik az egészet, és még él a Deny valameddig, vagy megpróbálja. Utóbbit úgy jellemezte, hogy a tűzszerészet ilyen, egy rossz pillanat, és elvérzik a kutyánk. Nagy tétre tettünk, és vállaltuk. A következő egy óra alig telt. Végül kaptam egy kutyát szülinapomra. Sikerült a műtét, és idővel haza is hozhattuk. Mikor bementem érte, olyan ari macsekot láttam, de gazdás volt. Megszerettem. Deny első nap még velem aludt. Nem élveztem a cipelését. Szerintem azért utálja mert akkor kiszolgáltatott. Ismerve bármint csak azt ne kelljen éreznie. Lényegében ez már a negyedik élete, biztos macska valójában. Elsőnek kocsi ütötte el, aztán kutya harapta, most ez. Remélem már nem akar mást, elvégre 11 éves.

Lokival is elég sokat találkoztam, épp szabad volt hat napot. Beszélgettünk mindenről, lassan kialakul az a barátság amit hiányolok. (Az persze addig tart míg valaki be nem csajozik. ) Hol erre, hol arra voltunk. Elvitte a OnePiece-ot, hogy új emlékek legyenek. Kössz innen is. Majd akkor, ha megyünk kávétúrára, meg megint valami lesz Győrben. A másik, hogy WoW-oztuk is. Bevallom, tetszik. Nagyon jó az egész, de valahogy nem köt le. Nem annyira mint szeretném. Bármennyire is akarom szeretni az MMO-kat, nem egészen az én világom. Vagy még nem találták ki az ami az! Még mindig nem döntöttem el, hogy megveszem é.

Igen, még egy van. Volt szülinapom. Előtte két nappal kivettem fészről, hogy ne az legyen azért írnak. Na annyira bejött, hogy öt(5) ember jelzett csak. Köszi nektek Zsu, Gábris, EdE, Kornél, KisRóka. Ezzel nem azt mondom, hogy hű de szar itt mindenki, és én semmit nem érek. Nem, mert én sem írok, s sok emberét nem is tudom. Viszont az, hogy ennyire a fészre támaszkodunk, s sokan csak azért írnak, mert ezt írják neki sokkal rosszabb. Ezért úgy döntöttem, hogy a naptáramba átírom azokét akik számomra fontosak, s személyesen mondom nekik, amikor lehet. Pár kivétel lesz, de az az én kis titkom miért! Lényeg, csak azért mert ott van ne írj. Ha bírod, vagy jó barátod írd fel, és szóban mond.Loki alszik

Hagyj üzenetet nekem