Lippentős napok

Lippentős napok

Ez a bejegyzés visszaemlékezés, így eltérhet a valóságtól ha másképp nézzük. Én így láttam…

Péteki próba

Miután összeismerkedtem Lilivel várható volt, hogy elkezdek néptáncot fotózni. Arra persze nem számítottam, hogy ilyen nehéz lesz itt-ott. Pénteken a kosztümös próbát volt szerencsém fotózni. Nem volt éppen egyszerű. Elsőnek csöppentem, oda, s nagyon kicsi volt a hely. Ami meglepett, hogy eddig a legelfogadóbb közösség akivel találkoztam. Az első pillanattól tudtam fotózni. Sajnos, csak a fix 50-el. De így is lettek jó képek. Ebből hoztam párat.

Szombat főpróba

Itt már a BBMMK-ban voltunk. Vagy mi a neve. Nekem ez. Igazából itt éreztem magam legjobban ez az én közegem. Mikor mehetek, s nem élesben mennek a dolgok. Olyan emberiek a pillanatok. Volt ami többször is el lett próbálva, így megtudtam némileg tanulni hogy lesz az előadás.

A fellépés

Mikor megérkeztem az volt az ötlet, hogy kint leszek. Végül mivel volt kint fotós, s én nem szeretem igazán ugyan azt fotózni, inkább elmentem backstage. Amit nem bántam meg, igazán bensőséges, ember központú képet tudtam készíteni.

After tánc

Mikor visszaértünk a próbaterembe, még mindenki pörgött. A táncos mit tesz ha pörög, Táncol, szóval, újra kis alig világos helyen. Azért így is lettek jó képek. Örömtánc, ami tényleg jó volt. A képek persze szándékosan ezek.

Hagyj üzenetet nekem