Területi majorette verseny

Területi majorette verseny

Tegnap előtt megvolt a második majorette verseny fotózásom. Sokat tanultam az előzőből, és úgy csináltam, ahogy nekem jó. Több mozgásterem volt, bár még mindig túl távolság tartó vagyok, így a pillanatképek továbbra is váratnak magukra. Sajnos legközelebb csak június 6-án lesz lehetőségem fotózásra.

Megint korán kelés, megint négy óra alvás. Nyúlra viszont egyszerűbb volt lejutni. Kicsit vártam, majd bevettem a sulit, körül nézetem. Alkalom fotózásra nem nagyon volt a folyosókon, de ezt már akkor is láttam. Menet versennyel kezdtek a lányok, ez egy száz méteres szakaszon van. Mivel már azért némileg már tudják ki lehetek, beálltam a kamerás mellé. Megérte, viszont a gépem ehhez nem elég jó. A kezdéseknél, nagyon gyenge képeket csinált. A menettáncból, alig van, olyan ami nekem is tetszik. Laza egyórás pihi után kezdődött a verseny második része. Itt esett le két dolog is. Nia megint pontozó bíró, és hogy ez bizony csapat verseny. Két lehetőség állt előttem, vagy a csapatot fotózom a 14-55-el, vagy a lányokat az 55-250-el. Mindent egy lapra téve az utóbbit választottam. Már csak képminőség szempontjából is. Érdekes volt, hogy az egyesület elnöke is elkapott a folyosón, hogy csináljam a képeket, s hol érhető el. o.O (Igaz, Ő is pázmándi.) Míg nem kezdődött gyakoroltak a lányok. Ekkor éreztem igazán jól magam. Talán ezek lettek a jobb képek. A verseny halad, és fotóztam. Egyik szünetben észre vettem a mi lányainkat kint a padon. Úgy hiszem nekem integettek, mikor fotóztam őket. Apró dolog, de jól esett. Kezdem érezni, hogy elfogadnak. A fotózás viszont magányos dolog. Legalább 40-90 centire kell lennem, de a legjobb ha 2-3 méterre vagyok. Így nem nagyon lehet beszélgetni. Nagy hibám, hogy nem is próbáltam. A végén busszal suhantam haza, és leszedtem a képeket. Kicsit neki is álltam, de hamar elaludtam.

Nagyon szeretem fotózni a Majorette-t, szép sport. Persze vannak kedvenc szereplőim: Lindus, Daniella, Dorina, Zsófi tőlünk, és pár lány a többi csapatból. Most, hogy vettem kártyát 1429 kép lett, ebből 540 került ki, plusz 460 van, amit ha kérik kiadok még. Termelékeny, s jó nap volt. Nem tudok választani, hogy mit hozzak ide. Sok van amit szeretek… Maradok a mi csapatunknál. A képen Lindus van. Ezen a képen az improvizációs versenyen vezeti a cadetteket. Azért szeretem, mert látszik az arcán, hogy élvezi, és az is, hogy gondolkozik. További képek erre vannak, és erre is.

Lindus vezényel!

Hagyj üzenetet nekem