Az álomnő

Az álomnő

Nem nagyon tudom mért írom ez meg, bár tervben volt. Igazán azt sem tudom mit szeretnék írni. Vimiráról már sokszor írtam. Van amit el akarok még róla mondani, és azt is mert nem létezhet.

Az egész, még minden komolyabb kapcsolatom elött kezdődött, de Nono után. Vimira három lányból van össze rakva. Legalábbis ezt mondom mindig. Ennek viszont csak az a része igaz, hogy a nevüket használtam. Vivi, Mia, Flóra. Egyikük sem volt vörös, nem is hasonlítanak rá és nem is ismertem őket. Csak egyszer találkoztam velük. A valóság, hogy Nono Titian szín haját hoztam be, s talán a testét is… A többit az idő formálta, szépen lassan. Így lett eredeti vörös, zöld szemű, táncos, kedves, makacs, kitartó, stb. Miközben kialakult a fétisem tovább alakult, így felvette ezt is.

Elismerem, Tina nagyon is közel volt hozzá. Ám, őt én változtattam meg. Nem tette igazán magától a dolgokat, nem volt igazán Vimira. Nagyon boldog voltam akkor, és ez rá is nyomta bélyegét a kapcsolatunkra. Mindent akartam, és nem foglalkoztam vele mit akar ő. Ez is okozta a szerelem végét. Már nem voltunk önmagunk…

Akire még tényleg azt mondanám, hogy közel áll az álmomhoz az Nia. Lehet nem vörös. (Komolyan mennyi az esélyem erre? ) Emellett viszont szinte mintha őt írtam volna le évekkel ez előtt. A sors fura humorérzéke, hogy fiatal, és kicsit sem érdeklem. Lehet nem hiszi el magáról – bár kétlem -, igazán szép nő, s szereti az ami nekem a gyengém. Magától viselné, s nem miattam.Mint mindenkinek, neki is vannak hibái. Érdekes Vimira bő öt évvel azután kapott csak rossz tulajdonságot, hogy kitaláltam. o.O

Az elejére visszatérve, hogy mért nem létezhet. Egyszerű, én találtam ki. Ha valami csoda folytán külsőre meg is találom, kizárt, hogy belsőre kicsit is hasonló legyen. Némi esély persze van. Pont Nia-val tudok példát hozni, és ellen példát is. Nia (haját nem figyelve) majdnem az álomnő. Táncos, kedves aranyos, makacs, kitartó. Lusta is tud lenni. Ő viszont az ellen példa is, egy dolog hogy nem lát bennem partnert, de másban sem igazán. Nem akar senkihez tartozni, csak azt szeretné, hogy hozzá tartozzanak. Mikor kell az ölelés, a csók, a szerelem legyen valaki. Ez az egy pont viszont Vimirával összeegyeztethetetlen, nem önző.

Szerintem a felét sem írtam le annak amit akartam, egyszer talán még írok hozzá.

Nia táncol!

Hagyj üzenetet nekem