ZeroDay Komárnoban

ZeroDay Komárnoban

Már egy ideje tudtam, hogy megyek. Készültem is erre a koncertre. Akármi lesz, én ott leszek. Persze, igazán nem volt értelme, vagyis de. Volt kirándulásom, készült megint pár koncert fotó, és jöttek a kedvelések a fotós oldalra.

Nem mondanám, hogy jól indult a nap. Úgy terveztem, hogy bent a dobozgyárban fürdök le. Ebben csak az volt a baki, hogy nem vittem el semmit. Sikeresen itthon hagytam. Gondoltam, akkor hagyom is a fenébe, de bent már megbeszéltem. Akkor gondoltam MacGyver leszek. Volt kék törlőkendő a gépeknél, s (adagolós) szappan a WC-ben. Utóbbiból egy pohárba tettem, s irány a tusoló. Meglepetésemre igazán kellemes meleg víz jött belőle. Munka végeztével, mentem a buszomhoz. Szerencsém volt egy nagyon szuper MAN busszal mehettem Komáromba. Meleg volt, jó sofőr, és kék hangulat világítás. A hídon gyorsan átértem, megint fújt a szél, s máris életemben másodszor külföldön voltam. Az örömömet csak az rombolta, hogy megint ugyanott. Sikeresen el is tévedtem, kicsit sétálnom kellet a belvárosban mire megleltem a kocsmát.

Mikor megérkeztem, komolyan senki nem volt, csak az együttesek. Kicsit álltam, vártam,de semmi nem változott. A srácok elkezdtek hangolni, próbálni. Ez idő alatt készítettem szinte az összes képet. Csináltam a K Zoom-mal egy lassított felvételt a dobosról, és ennyi. Életem egyik legrosszabbul bevilágított helye volt. A két fő lámpa az énekes és a gitáros mögött volt. Igazán fényben csaj a basszeros és a dobos volt. Nem lehetett fotózni, még az 1.4-es is bemozdult. A koncert végül egy órával később kezdődött, muszáj elkezdeni címszóval, de még ekkor is alig voltak. Egy számot sem tudtam meghallgatni, már mennem kellet.

Meglepetésemre elsőre megtaláltam a vasútállomást. Jegyet is könnyen szereztem, a vonat is szinte azonnal érkezett. Egy baj volt, a telóm nem akart leszakadni a szlovák hálózatról,csak Ácson állt vissza. A vonaton viszont volt wifi, így netezni azért tudtam. Időben megérkeztem, s meglepve tapasztaltam, hogy mekkora a nyüzsi Győrben. Komárnoban talán 5-10 emberrel találkoztam. Haza jöttem és aludtam.

Énekes sziluett

Hagyj üzenetet nekem