Szent Mihály-napon

Szent Mihály-napon

Na, ez már érdekesebb lesz. Én igazából nem is akartam lemenni. Csak Kasperék mentek, akkor már én is megyek fotózni. Megérte, már csak Nia miatt is.

Most is mint mindig a Majorette fbico-el kezdődőt minden. Jól végig is fotóztam, jöhettem haza. aga a fotózás már nehéz volt. Kevés volt a helyem, mert az emberek nagyon szorosan álltak. Így döntenem kellet, vagy a kis objektív, és a produkció, vagy a nagy, és az egyéneket fotózom. Az utóbbi mellett döntöttem, azért is mert így Nia-t is fotózhatom. Közben lesz mire fognom a dolgot. Így kattintgattam végig a fellépést, és végén, még pár “backstage-es” képem is lett. Ebből hozam egy publikálatlant, lehet le is szedik a fejem miatta, de én szeretem ezt a képet. Haza jöttem, majd vissza Kasperékkel.

Ekkor indult be a gépezet, és már nem én irányítottam igazán, hogy mit örökítek meg és mi nem. Átvedlettem buli fotóssá, amit nagyon-nagyon utálok. Azért voltak jó pillanatok. A kedvencemet Kis Tündér hozta. Felé fordultam, a vaku villogott (fókuszált), majd exponáltam. Miután a kép elkészült akkor futott el, érdekes volt. A képet nagyban nem hozom, de itt meg van (annyira nem lett jó). A végén már bennem is sok volt az ital, bár végig fotóztam. Jó volt, és érdekes élmény. Bár bizalmat többet nem szereztem az falusiaktól, úgy érzem…

Nia civilben!

Aperture: ƒ/6.3 | Taken: 2014, szeptember 27. | Focal length: 250mm | ISO: 200 | Shutter speed: 1/320s |

Hagyj üzenetet nekem