Na, ez már érdekesebb lesz. Én igazából nem is akartam lemenni. Csak Kasperék mentek, akkor már én is megyek fotózni. Megérte, már csak Nia miatt is.

Most is mint mindig a Majorette fbico-el kezdődőt minden. Jól végig is fotóztam, jöhettem haza. aga a fotózás már nehéz volt. Kevés volt a helyem, mert az emberek nagyon szorosan álltak. Így döntenem kellet, vagy a kis objektív, és a produkció, vagy a nagy, és az egyéneket fotózom. Az utóbbi mellett döntöttem, azért is mert így Nia-t is fotózhatom. Közben lesz mire fognom a dolgot. Így kattintgattam végig a fellépést, és végén, még pár “backstage-es” képem is lett. Ebből hozam egy publikálatlant, lehet le is szedik a fejem miatta, de én szeretem ezt a képet. Haza jöttem, majd vissza Kasperékkel.

Ekkor indult be a gépezet, és már nem én irányítottam igazán, hogy mit örökítek meg és mi nem. Átvedlettem buli fotóssá, amit nagyon-nagyon utálok. Azért voltak jó pillanatok. A kedvencemet Kis Tündér hozta. Felé fordultam, a vaku villogott (fókuszált), majd exponáltam. Miután a kép elkészült akkor futott el, érdekes volt. A képet nagyban nem hozom, de itt meg van (annyira nem lett jó). A végén már bennem is sok volt az ital, bár végig fotóztam. Jó volt, és érdekes élmény. Bár bizalmat többet nem szereztem az falusiaktól, úgy érzem…

Nia civilben!

Aperture: ƒ/6.3 | Taken: 2014, szeptember 27. | Focal length: 250mm | ISO: 200 | Shutter speed: 1/320s |