Ideje életre kelni

Ideje életre kelni

A blogom úja indulását az nehezítette addig, hogy nem is igazán tudtam mit akarok. Mennyit szeretnék leírni, s ebből mennyit kiadni. Rá kellet jönnöm, hogy pusztán utópisztikus elképzelés, hogy mindent leírok, s ezt az emberek nem használják fel ellenem, vagy azok ellen akiket szeretek. Persze megtehetem, hogy bezárom a bogot, s csak magamnak írok, de az már nem blog. Sőt, akkor mért ide írnám.

Így egy keskeny határt hagytam. Valódi cenzúrát fogok használni. Nem fogom leírni azokat a dolgokat, amik esetleg negatívan érinthetik szeretteimet. A sajátjaimat én tudom kezelni, azok meg maradnak. Ezzel viszont felmerül a kérdés, akkor mit fogok leírni unalmas életemből? A válasz egyszerű, az edzés, az történeket, és úgy döntöttem ide jönnek a történeteim is. Ennek jogállásait is kicsit megváltoztatom. De ezt mindig meg fogom írni, hogy mennyire használható fel az adott történet. Visszamenőleg viszont él a “Minden jog fenntartva! ?” jelzés.

Tervem szerint napi két poszt lesz, az  első a napi történet biztos jönni fog, a napló rész viszont akadozhat. Egy érdekesség, a blogom összekötöttem a Tumblrel, így ha ott valamit írok, az itt is megjelenhet. Amit itt az biztosan ott is meg fog jelenni!

Hirtelen ennyi, remélem ma még jelentkezem. Kik-es feladat jönne egyébként, az a napi mese dolog is!

Hagyj üzenetet nekem