Kik: Ötletek

Kik: Ötletek

Következő feladat, hogy történet ötleteket írjunk. 10-et? Hét van, szóval most még hármat ki kell találnom. Az ötletek védettek, s az enyémek.

10) Posztakokaliptikus
Tíz külömböző személyiségű ember egy szigeten. Minden kihalt, sehol egy lélek. Kiutat kell találniuk. Meg kibírni egymást.

09) Anabeth prófécia
Anabeth beleszeret egy próféciába ami az ő nevét viseli, emiatt lesz történész. Egy nap nyomra lel, s fönökével felkerekednek. Mikor oda érnek, furcsa modón a középkorban találják magukat. Mielött a prófécia megszületett volna.

08) Népdalos
Egy srác találkozik egy csajjal. Minő meglepetés. A csaj lelép, csak egy népdalt hagy maga után.  A srác ez alapján keresi kutatja a csajt. Közben végig vándorol az országon.

07) Világérintő
Egy párról szólna, akik ha megérintik egymást, akkor a fiú elképzelt világát látjak. Ami lehet horrorisztikus, és a végletekig romantikus. Amit kigondol azt látják is, de csak akkor ha hozzá érnek egymáshoz. A maga módján dráma lenne, hiszen a végén a való világtól teljesen elszakadnak. Szakítás helyett, inkább öngyilkosok lesznek.

06) Steampunk-fantasy (Múlt ködén át)
Egyenlőre cím nélküli. Talán a leganbíciózusabb tervem. Leginkább, olyan kell elképzelni mint egy TV sorozatot. Sok szereplős (maga a csapat öt-hat fő). Egy fiktív jövőben játszódik (steampunk jövőben). Ahol rájönnek az időutazásra. Ennek a jövönek a múltjában éltek varázslók, de a mágia kiveszett a világból. Utánna fordultak a technika irányába. Most ezt akarják megszerezni a jók, meg persze a rosszak is. Valahogy így képzelem én el a fantasy és a seampunk találkozásat. Mindenesetre látványban csodálatos lenne!

05) Ed
Egy marcona rendőr, és aprócska társa. Ellentétek, terveim szerint szerelmi szál nélkül. Fontos Ed a legszókimondóbb karakterem, és a kedvenc is!

04) Pandora
Legkidolgozottab ötletem, jelenleg is ezen dolgozom. Egy törtészről szól, aki vérfarkas lesz. Ez elött is, s utánna is ősi tárgyakat keres, közben feltárúl a világa, tele mitológia lényekkel. Hosszabb sorozatnak tervezem.

03) Elmetánc
Egyedi ötletem, iszerint egy hatalmas fantáziájú paraniás srácnak, hirtelen megelevenedik minden amit gondol. Legyen az sárkány, vagy egy játék szörnye. Egyetlen novella/regény, terveim szerint.

02) Egy emberöltő
Szösszenet gyüjtemény, 65 + 1, egyenként egy oldalas rövid mesékkel. Amik egy férfi életét meséli el húszonöt éves korától haláláig. Egyetlen példányt tervezek belőle. Aztán, majd meglátjuk mi lesz.

01) Mortisa
Egy elhagyatott villa, és az ő nyugtalan özvegy kísértete. Reinkarnálódott szerelem, és a kerítés befejeződik.

Hagyj üzenetet nekem