Történet ötletek

Ami eszembe jut az jön ide. Van ami kidolgozottabb, s van ami nem annyira jó.
Lopni nem ér!

Világérintő
Egy párról szólna, akik ha megérintik egymást, akkor a fiú elképzelt világát látjak. Ami lehet horrorisztikus, és a végletekig romantikus. Amit kigondol azt látják is, de csak akkor ha hozzá érnek egymáshoz. A maga módján dráma lenne, hiszen a végén a való világtól teljesen elszakadnak. Szakítás helyett, inkább öngyilkosok lesznek.

Steampunk-fantasy (Múlt ködén át)
Egyenlőre cím nélküli. Talán a leganbíciózusabb tervem. Leginkább, olyan kell elképzelni mint egy TV sorozatot. Sok szereplős (maga a csapat öt-hat fő). Egy fiktív jövőben játszódik (steampunk jövőben). Ahol rájönnek az időutazásra. Ennek a jövönek a múltjában éltek varázslók, de a mágia kiveszett a világból. Utánna fordultak a technika irányába. Most ezt akarják megszerezni a jók, meg persze a rosszak is. Valahogy így képzelem én el a fantasy és a seampunk találkozásat. Mindenesetre látványban csodálatos lenne!

Pandora
Legkidolgozottab ötletem, jelenleg is ezen dolgozom. Egy törtészről szól, aki vérfarkas lesz. Ez elött is, s utánna is ősi tárgyakat keres, közben feltárúl a világa, tele mitológia lényekkel. Hosszabb sorozatnak tervezem.

Elmetánc
Egyedi ötletem, iszerint egy hatalmas fantáziájú paraniás srácnak, hirtelen megelevenedik minden amit gondol. Legyen az sárkány, vagy egy játék szörnye. Egyetlen novella/regény, terveim szerint.

Egy emberöltő
Szösszenet gyüjtemény, 65 + 1, egyenként egy oldalas rövid mesékkel. Amik egy férfi életét meséli el húszonöt éves korától haláláig. Egyetlen példányt tervezek belőle. Aztán, majd meglátjuk mi lesz.

Mortisa
Egy elhagyatott villa, és az ő nyugtalan özvegy kísértete. Reinkarnálódott szerelem, és a kerítés befejeződik.

Hagyj üzenetet nekem