14. nap: Mutass öt képet azokról a hírességekről, akikbe belezúgtál

14. nap: Mutass öt képet azokról a hírességekről, akikbe belezúgtál

Sosem voltam az a sztárokba belezúgós fajta. Pont emiatt nehéz is volt összeszednem az öt hírességet, de végül sikerült. Nekik láttam a legtöbb filmjüket. Időrendi sorrendben teszem ki, azaz az első a legrégebb óta kedvenc!

1) Rachael Leigh Cook
Gondolom mondanom sem kell, hogy a Csaj nem jár egyedül óta kedvelem. Ami filmjét még ajánlom az A 18. angyal.

 

2) Lacey Chabert
Lacey-t még a Lost in Space-ből ismertem meg. Máig azt a filmet láttam legtöbbet. Ami még megemlítendő a Bajos csajok. Érthető is lesz mért?

3) Lindsay Lohan
Lehet sokan nem értenek velem egyet, de akkor is. Imádom a régi Lindsay-t. Láttam a teljes filmográfiáját, így nem nagyon tudom miben láttam először. Ha filmjét kéne kiemelni akkor Apád-anyád ide jöjjön, Nem férek a bőrödbe, Utolsó adás, de több is lenne! Nem nagy színész, de én szeretem?

4)  Julianne Moore
Igen, Ő már idősebb. Nagyon szeretem nézni ahogy játszik a vásznon, s jó filmeket szokott választani. Adott, hogy a Hannibal óta nézem a filmjeit. Amit még nagyon tetszet, az a Vakság, és Az ember gyermeke.

5) Molly Caitlyn Quinn
Jaja, Castle fan vagyok! Ismertebb filmje még az Avalon Gimi? Molly-t követem Tiwitteren, s jó olvasni amit ír, és látni mennyire jó fej. És pont, ennyi?

U.I.: Nem hiszem, hogy valaha a linkeket megcsinálnám, de várni lehet!

(És remélem, még egy ilyen babrás kérdés nem lesz! )

Hagyj üzenetet nekem