És a hó csak hull

És a hó csak hull

?belevesz álom és reménység.? – Egészséges Fejbőr : Requiem

Tudom keveset írok mostanság. Meglepetésként, most is a Code Geass második évadját akartam előbb megírni, de ezzel már régóta adós vagyok magamnak. Gondolkodtam kivel kezdjem, Csenge vagy Tina. Végül Csenge mellet döntöttem.

Ha ezt röviden összetudnám foglalni? Jó lenne. Nem rég ismertem meg. Persze ez azzal járt, hogy másokat elkezdtem hanyagolni. Naponta beszélgetünk, s ritka, hogy 1-2 óránál kevesebbet. Szeretem, kedvelem. Mit mondjak? Sajnálom, hogy oly messze lakik, s azt is hogy 10 év választ el Tőle. Viszont megtanultam kezelni ezeket. Bár kell hozzá Ő is, hogy nem legyen fájdalmas. Se Neki, se nekem.

A megismerkedésünk kicsit fura, de sok mindent hozott magával. Többet írok, lehet megint tudok majd lovagolni, s újra lett lektorom. Ennyi ez így tömören.

Tina? Nem tudom, mit is mondjak? Lehet semmit sem kéne. Annyit azért igen, hogy nem értem mért másol egy az egyben a blogomból. Utána zavarja a linkelem? Közben én leszek az áldozat, s ő az amazon. Eddig én voltam, aki mindent megpróbált, hogy ne legyen rossz érzése. Igen, volt hogy írtam rossz érzésem van miatta. Hát legyen ahogy akarja, kimondom mit gondolok.

Nem egy szar alak, de szörnyű lett, s kibírhatatlan. A bátorságot összetéveszti az esztelenséggel. Mindent próbál rám kenni, hogy magát jobbnak tüntesse fel. Mindent megtesz azért a figyelemért, amit már amúgy is megszerzett. Lényeges még, hogy a végletekig paranoiás a szerelemben. Féltékeny, de ha ő hibázik az megbocsátandó. Ezt gondolom. (Elég késő van, ennyi jutott eszembe.)

Tina másolgatásai miatt gondolkozom azon is, hogy elköltöztetem a blogom. Mert úgy néz ki, hogy semmit nem érnek a kéréseim. A blogom olvasásra való, nem idézgetésre, miképp én sosem idéztem az övét! (Mert nekem vannak saját gondolataim is!)

Ha ez sem tetszik neki tehet egy szívességet, ne olvasson! S legfőképp ne idézgessen!

U.I.: A linkelés majdnem kimaradt! Tina blogja: grandacaryne.blogspot.com
Érdekes, ő sosem linkelt engem? Csak idézett!

Hagyj üzenetet nekem