Magyarázom a bizonyítványom

Magyarázom a bizonyítványom

Tudom tartozom egy jókora magyarázattal. Miután sokan írtatok az Fb-s kiírásomra. Megmagyarázom, közben meg magamat elásom. ?.-

Szerintem már mindenki tudja, hogy követek blogokat: Levir, Rogue, Lenalee, Chrissy, IceCat, Írd magad!, s Tinájét. Néha belefutok abba a hibába, hogy elolvasom azt is amit nem kéne. Ez nem azt jelenti, hogy bármit is újra akarnák. Már nem érzek semmit az iránt a lány iránt akivé vált. Nem tudunk nagyon meg lenni egymás mellet. Az ok egyszerű, még mindig azt hiszi, hogy egy szar alaknak tartom. Viszont aki volt, amit én adtam a személyiségéhez. az köszön néha vissza. Ez az amit nem nagyon bírok még. Tinán túlléptem, de nem azon a lányon aki akkor volt mikor szerettem. Igazán szerettem. Ezért is érzem magam mazochistának, mert még olvasom.

Ami még fontos, és ide tartozik. Igen, szoktam írni hogy érzem magam. Igen, szoktam rá utalni, hogy Tina miatt. Köszönöm, hogy mellettem álltok, de őt ne bántsátok, szóban sem. Inkább engem, hogy mér kínzom magam. Ennyi lenne a titok.

U.I.: Tina tudom hogy olvasol, s szívesen látlak itt! Légy üdvözölve! Ha segítség kell bloggerel kapcsolatban írj nyugodtan!

Hagyj üzenetet nekem