Fényképező

Fényképező

Eljutottam ide is, hogy megírjak egy röpke ?értékelést? a fényképezőről. Mivel nincs összehasonlítási alapom, így maradok a telóknál, s az eddig használt kompaktoknál.

Jól mutatja, a gép komolyságát, hogy az első képem egy fekete semmi lett! Rengeteg lehetőség van benne. Ami nekem fura, hogy nem olyan szép a képe mint az X10 Mini Pro-nak. Bár szerintem, ez csak az én bénázásom. A 10 megapixel valahogy másnak tűnik, mint az 5 telón. :S
Ami az előnyöket illeti, hihetetlenül sok van. Alig kell töltenem, már túl vagyok 700 képen, s csak egyszer töltöttem, s még félig van. (Igaz, most töltőre tettem, mert lehet megyek a városba.) A záridők, a blende és az hogy éjjel is lehet fotózni. Élvezem minden kép készültét. Még csak most tanulom. Fogalmam nincs, a kompozíciókról, a mélység-élességről. Igyekszem, de 4 nap után nem várok csodát! Amit még megemlítenék, az a fokuszálás. Egyik legnagyobb szabadságnak tartom, hogy ha akarom maga állíthatom be. A teljes manuális mód már most kedvencem. Hamarosan fogok még írni róla, ez biztos!

Hagyj üzenetet nekem