Búcsúvirág az évtől

Búcsúvirág az évtől

Elmúlt ez az évi is, kicsit szokássá akarom tenni, hogy összefoglalom.

Érdekesen kezdődött az év, de nem mondanám, hogy olyan volt végig.
Első negyedév Aniról, s a munka keresésről szól. Móniról is kaptam infókat. Nincs más ami igazán említésre méltó lenne. Talán még annyi, hogy Tina egyre butább lett velem, de nem nagyon veszem fel.
Második negyedév eleje, még mindig munka keresés, aztán találtam is. Végül nem sikerült, pedig szerettem. Nem sokkal utána jött be az önkormányzatos munka. A nyár meleg volt, és jó. Nagyon jó!
Harmadik negyedév a munkáról, s ReB-ékről szólt. Minden itt van a blogban, jó volt, fájdalmas, tanulságos és felemelő. Új barátokat kaptam! Ja, meg megvettem a telót, első amit magamnak vettem. Máig nem bántam meg!
Negyedik negyedév ReB-ék, tréning, és a feszt. ReB-ékkel fura kapcsolat alakult ki, így évvégére. Nagyon jó, és jól érzem magam benne. Otthonos. :$ Tréningről nem mesélek, a lényeg, hogy régóta első sikerélményem! Teljesült egy régi álmom is, meg vettem a rég áhított fényképezőt. Egy hétre rá jött a feszt, kipróbálhattam magam. Úgy érzem jól teljesítettem. Lezárult a rokkantasítás is. Ez volt a legmozgalmasabb része az évnek.

Jövő évtől kalandokat és kihívásokat várok. Úgy látom az eleje futkosós lesz, a közepe izgalmas, a vége nyugodt. A többit meglátjuk?

Boldog Új Évet Minden Olvasómnak és Barátomnak!

Hagyj üzenetet nekem