14-8. nap, Eredet!

14-8. nap, Eredet!

Szabinával voltam moziban. Eredetet ( Inception ) néztünk. Ez is, olyan mint a Matrix ( The Matrix ), a végén nem tudod eltönteni, hogy hol is vagy most! Ellen Page tök jó szerepet kapott, többet jelent meg mint vártam. Bár azt tudom a Juno ( Juno ) óta, hogy jó szinész. Részemről: 10/10, beregisztrált a kedvencek közé. Ezzel, ha jól számolom 5. film ami megkapta tőlem a 10 pontot.

Tegnap volt falunap. Jó volt, de közel sem annyira, mint beharangozták. Részemről, mint webmester már 13:30-kor lennt voltam. Eészen telefonom lemerüléséig ott is voltam. Kb. 18:30-ig. Utánna haza jöttem, majd – miután megtudtam, hogy Ani is kinnt van – vissza mentem. Egy darabig EdE-vel voltam. Késöbb Anyuékkal. Fel vettem a beszédet, s a majoretteseket. (Két videót hozok ide a blogomba is. )

Ani szülei is ott voltak az elején. Erdekes volt látni mennyire zárkozottak. (Végig össze volt fonva a karjuk.) A tombola után, cikáztam két csoport közöt. Anyuék, és Aniék között. Végül Anit hívtam el táncolni, egy bokáig érő medencébe. Majd a semmi tánctudásommal táncoltam átt az estét. XD Végül hozzák jöttünk, teáztunk, ejjfél után valamivel haza kiséztem. A szokásos kis vibrálást megint éreztem. Számomra új dolog, hogy volt néhány befejezetlen mozdulat. Végre elöszőr teljesen felszabadult volt. HAmarosan újra láthatom. Persze, reménykedni nem reménykedem… Csak élvezem, hogy erőt ad. (Nem tudom hogy, s nem tudom mért Ő.)

Két képet hoztam, ami a regényem nő alakjának bemutatására mutatom. Bár, nem szertem vizualizálni az ilyeneket. Első képen egy teljesen ismeretlen csaj van, itt találtam: http://sewlyours.com/ . A másodikon Shania Twain 1998-ból, a CMA díjátadóról. ( Videó ) A vörös csaj arca, haja, s Shania teste… Ólvadás, és szerelem.

Ismeretlen vörös csaj! Shania Twain 1998-ban

Hagyj üzenetet nekem