47-36. nap, az idő az oka!

47-36. nap, az idő az oka!

Tudom, hogy viszamenőleg nem látszanak a képek. Mea culpa. Hamarosan javítom, egyúttal helyesírás is ellenőrzök.

Megjött az új telóm. Kezdek vele megbarátkozni. Egyenlőre annyit nyomogatom, hogy naponta kell töltenem. Még leírom a progokat amiket letöltöttem hozzá. Marketen keressetek rá. ES File Expoler, TxtPad Lite, gReader, NetCounter, Opera Mini, MSN Droid, Blogger-droid, GPS Státusz, Advenced Task Killer, Google Sky Map, Snowstrom, TweetCaster, Bluetooth File transfer, Alchemy, Spyshot.

Most fogok dolgozni. A szobámban pusztán 30-35 fok volt. Sem én, sem a gép nem bírtuk. Volt hogy a procim 99 fokot mutatott. (De lehet hiba volt.)

Anitól meg jövőhét péntekre kaptam időpntot. Reggel 9-re. Vajon már titkára is van? *-) Tényleg ideje lesz vele beszélgetnem. Egy sajátos bosszút is kieszeltem, de az kimarad. NEM CSÁLOM MEG! Az ötlet, hogy elmondom van egy kiszemeltem. Kb. 170 magas, sötét haj, világos szem, stb., de nagyon zárkozott, és nem tudom mit tegyek. Segítségét kérem, és dumálunk egy kicsit. (Remélem leesett, hogy róla beszéltem.) Majd egy hét elteltével vissza megyek, és viszek egy kis ajándékot, megköszönve a segítségét. Egy ezüst lánc, rajta egy vizöntő medállal. Annyit mondanák, hogy nem sikerült, de köszi a segítséget.

Két képet hoztam ma. Mindkettőn Judit van, akit személyesen is “ismerek”. Nagyon szép csaj (18 éves), de én a maga részéről sosem járnák vele. (Bocs, Judit…)

Judit egy... Megint Judit...

Utóbb rájöttem, hogy minden vizöntő csaj, (akivel találkoztam) olyan fura… Mind visszahúzodó, nehezen megközelíthető. (Ildi, Tina, Ani, Judit is ezen a képen.)

Hagyj üzenetet nekem