Nyár van, és meleg!

Nyár van, és meleg!

A szobámba napok óta 30 fok van, kb. ezért nem írok bejegyzést… Ja, meg rájöttem, hogy megint másoknak akarok megfelelni, és van amit kihagyok. Szóval visszatérek az eredeti koncepcióhoz, és ami jól esik azt fogom ki rakni. Ez azt is jelenti, hogy lesz, olyan bejegyzés ami csak programozásról fog szólni, vagy egy filmről, esetleg könyvről. (Most vettem le a polóm, annyira megleg van itt! )

Voltam a Kara Ákosnál, illetve eggyik emberénél. Elmondtam, mi a helyzet. Sokmindent nem tudott mondani. Szól az Ákosnak, és majd újra mehetek be! Félelmetes, hogy ennyire komoly a dolog, de egyben jó hogy végre haladtam is előre. A vízünket – immár harmadszora -nem kapcsolják le, de nem tudni mit hoz a jövő. Kicsit félek is emiatt! 281 ezer valamennyi a tartozás, ami részben miattam is van. (Mármint, hogy nem tudok dolgozni.)

Voltam Perzsia hercegén a moziba Levir-mel. Jó volt, de ha nem játszotál egy résszel sem akkor nam lesz 6/10-nél jobb. Én mondjuk PoP fanatikus vagyok, szóval 9/10! A vicc, hogy az utolsó pillanatig, úgy volt, hogy egyedül megyek. Elsőre Anit akartam hívni, végül a végére hagytam. Hívtam Marcellt, Levir-et, EdE-t, Kasper-t, Tina-t, és végül Anit. Senki nem tudott jönni, pedig én álltam mindent. Ani érdekes volt, azt mondta gondolkozik rajta, mejd nem jelzett vissza, de Ő kért számon, hogy mért nem beszélgetünk többet. ??? Érti a fene. Igaz mikor elhívtam még az nap láttam még egyszer, de Anyukájával volt, így inkább nem kérdeztem. Remélem nem ez volt a baj. Volt egy érdekes elszólása is. Kérdezte mi volt velem, én mondtam a munkaügyis ballhét, erre leállít, hogy azt tudja. Elöszőr csak néztem, hogy honnan. Jobbak a kémei, mint Gábrisnak? Mivel csak a családnak, és Levir-nek mondtam el. Majd leesett, hogy a le is blogoltam. Ezek szerint olvas engem! Érdekes.

A mai rajz *Hodges-Art vázlata. Címe: WIP Rose Doctor Who Print. Megszerettem a rorozatot, így most ez lett! Nekem bejön!

WIP Rose Doctor Who Print by *Hodges-Art

Hagyj üzenetet nekem