60-59. nap, semmi érdekes

60-59. nap, semmi érdekes

Munka fronton nem sok minden történt. Megcsináltam a menüket, a dobozokat. Már csak a stíluslapok, és az alsó sáv hiányzik. Azért lapok, mert szeretném idő függővé tenni néhány esetben. (Például: újév, húsvét, Föld napja, Agusztus 20, karácsony… Egyenlőre csak egyet készítek el, de a feltöltés után azonnal nekiállok a többinek. Ötletem nem lopni! )

Találkoztam Anival. Persze nem kérdeztem meg, hogy olvassa-e a blogot. :S Kicsit beszélgettünk, megint elhívtam moziba, bár semmi nem lesz… Vagy feliratos. Kérdezett Tináról, mondtam hogy megszakítottam a kapcsolatot vele. Én rákérdeztem a Gáborra (csak barátok), s elmondtam, hogy nincs senki a láthatáron. Most keményen szidom magam, hogy nem mondtam: de Te! :$

Férfiasan bevallom, ha valaki az Aniékról beszél akkor fülelek (oké hallgatózom). Nos, ma az apukájáról tudtam meg két infót, ami megmagyaráz egy-két dolgot. (Szivesen leírnám, de az már túl megy azon a bizonyos ponton.) Hoztam Aniról, egy talált képet, a harmadik kisasszony. (Ez az egyetlen képem Róla. XD )

Zsófi, Franciska, Ani... Vertigo-ban! :)

Hagyj üzenetet nekem