Munkaügyis szívás!

Munkaügyis szívás!

Igaz most sincs kedvem leírni, de már rég írtam, így most megteszem. Két poszt lesz, az egyik a senkit nem érdeklő Csicsergő, a másik én. Nem mintha én több embert érdekelnék. (Lásd lennt a kép!)

A fene tudja melyik nap Kedden voltam a munkaügyibe, mert sikerült a teszt az eladó képzésre. Kitöltöttem egy papírt, és kaptam 3 másikat. Egyik a tájékoztató volt. Csak a buszon tudtam elolvasni, és ott derült ki, hogy nem mehetek, mert már voltam TÁMOP-os (oviban). Csütörtökön voltam újra munkaügyi, hogy ne fussak feles köröket egyből a Székely Tamás-hoz mentem. Elregéltem, hogy mi bajom, erre adott vagy 8 álláshirdetést.

KÉRDÉS: A MUNKAÜGYINEK, MÉRT NEM KÖTELEZŐ KITENNI MINDEN ÁLLÁSHIRDETÉST ÉS KÉPZÉS?

Amiből 5-öt egyből visszadoptam. Volt ami pl. B-s jogsit kért. Egy maradt a végén, de az sem volt jó mert 2 hónap 1 hét hijján nincs meg a rokkat státuszom. Még aznap visszamentem, balhézni a úrnál. A végére majdnem megfolytottam. Ilyet mond nekem: “Akkor bezárult a kör, olyan munkát nem végezhetsz ami egészségeseknek jó, mert papiron rokkat vagy, olyat meg megint nem ami rokkaraknak jó, mert nincs meg a státuszod.” Megvonta a vállát, s elment. Egy óra ott lét után üres kézzel jöttem el a munkaügyiből. Este írtam egy mailt nagybátyámak, hogy mármilyen munkát elvállalok, de nem válaszolt. Nem segít! Immár végleg kiderült, hogy egy köcsög, pénzsóvár, hülye pasi! (Feleslegesen nem ragozom, de remélem olvasod. A mamiék forognak a sirjukba, örülök, hogy ezt nem élték meg!)

Egy jó példa mennyire nagy senki vagyok, és mily keveset érek. Ez a kép egyik új társkeresőről van. Szóval rendesen magam allat vagyok, miközben öcsém valószinüleg épp egy 13 éves csajjal van “eggyüt”. (Ma egy másikat hozott haza… Nem tudom, lehet már féltékeny is vagyok…)

Egy másik társkereső statom!

Hagyj üzenetet nekem