Mindenegybe!

Mindenegybe!

Gondoltam, ha már nem írtam rég, most nem fogok több bejegyzész írni egyszerre. Inkább mindenegybe lesz.

Munka:

Hát lett munkám, Győrben a Veresben vagyok kerti segédmunkás. A munkatársam, egy rokkantnyudíjas (szívrohamontúli) roma származásó 52 éves úr, aki hajóra szeretne menni felszolgálónak. o.O Első nap csak vártunk, és megmutaták a terepet. Kásodiknap, öltöző nélkül szemétszedés! :S Utánna már jobb volt a helyzet, de a munkatársam miatt sokat kell dolgoznom. Honap eső, szóval nem tudom mi lesz a feladat!

Csicsergő:

Elkezdtem írni az első magyar Twitter alkalmazást. Aztán rá kellet jönnöm, hogy Dephi allat nincs OAuth. Komolyan, semmi! Ezzel megtettem azt a lépést amit, már jópár éve kellet volna. Tanulom a Visual Basic .NET-et. A Python nehéz, egyenlőre. Egy része már megvan a programnak, de még legalább 2-3 hónap, mire egy normális bétát kimerek adni. A program teljes neve: Csicsergő (vycatweet).

Egyebek:

Ridnak, a nővérem dolgozik az RPA-ban. A Mona Győrbe költözött. Szerintem ezzel mindent elmondtam. Jól vagyok, jobban mint az utóbbi időben. vyca-val mostanában sokat dumálunk a neten. Dolgozom, programozok… Nem sok az időm!

Találkoztam Tinával is. A bolond főúton részegen bringázik! :S Jó volt látni, de a közeljövőben inkább ne. Bár, még puszit sem adott, de azon gondolkozik, hogy egy 35 éves pasival eggyüt legyen-e. Ennyi egyenlőre……

Hagyj üzenetet nekem