Iwiw tesztek!

Iwiw tesztek!

Kitöltöttem az összes IWIW-es tesztet, ami érdekelt. Ime:

Mi a baj velem?

(Érdekes…)

Szörnyen átlagos vagy

Nem lehet mindenki feltaláló, és tehetséges. Van, aki átlagosnak születik. Ha ezzel megbékélsz, mindenki jobban jár. Férfiként azért ne olvass Nők Lapját, mert az ciki, nem menő.


Hova kellet volna születned?

(Hmmm… Lehet utána kéne olvasnom, és megtalálnám a vallásom…)

Tibet

Benned egy kis Buddha lakik. Jusson eszedbe mielőtt kiköltözöl: hogyha igazi szerzetes vagy, nem kell templomba menned azért, hogy imádkozz. Ha mégis felveszed a hétmérföldes csizmát, sose fogsz visszajönni, ezért mindent csomagolj el, amire szükséged lehet az életben.


Milyen szakmát kellett volna választanod?

(Ehhh! Ez most komoly? )

Celeb

Már kiskorodban arra vágytál, hogy mindenki tudja ki vagy és, hogy szeressenek. Nem értesz semmihez igazán, de iszonyat szórakoztató vagy. Celebként megállnád a helyed. Asztalos még bőven akad az országban, hagyd el a satut, és jelentkezz egy valóságshow-ba.


Melyik könyvet írhattad volna, ha tudnál fogalmazni?

(Már tudom mit kell még elolvasnom )

Hamsun, Éhség

Komoly ember vagy, sokat vitatkoznak miattad. Édesanyádat ezúton is üdvözöljük, és üzenjük neki, ha máskor kiolvassa a kedvenc hetilapját, inkább hajítsa a szemetesbe, nem kell másnak is tönkretennie az életet.


Könnyen barátkozol?

(Ez igaz, nincs ellenvetésem! :S )

Lassan barátkozó

Egy tömegben megtalálod a barátokat, de kissé félve. Néha meggondolod magad. Míg megbarátkozol valakivel, addigra néha késő.


Milyen szerető vagy?

(Ez nagyon nagy LOL! Kár h monogám vagyok, és emiatt nem leszek szerető sem. Amit nem szeretetnél h veled tegyenek, te se tedd másokkal!!!)

Álomszerető

Minden elhanyagolt asszony rád vágyik. Nem vagy túl sok, túl kevés, pont elegendő mértékben vagy jelen a másik életében. Figyelmes, odaadó, de független férfiként az ujjad köré csavarod, így hosszútávon horgonyoznak le melletted a nők. Hozzád nem kell óvszert vinni, gondoskodsz róla, ahogy arról is, hogy mindig pozitív élményekkel gazdagítsd a másikat.


Hatékonyan kommunikálsz?

(Igaz ez? Tina tudom, hogy szerinted nem! )

Kommunikáció-tanár

Mondd csak, te nem tanítasz véletlenül? Csak mert úgy tűnik, erre születtél. Szeretettel és őszintén fejezed ki magad, és fontos számodra, hogy mások tökéletesen értsenek, mint ahogy te is törekszel arra, hogy megérts, jól érts másokat. Egy igazi pedagógus lakozik benned, de legalábbis egy zseniális közös képviselő vagy ügyvéd. Fontos, hogy ne veszítsd el az éreklődésedet, és a hitet abban, hogy amit csinálsz, az példaértékű, tehát az emberek tanulnak tőled, vállalnod kell a felelősséget!


Melyik hollywoodi celeb lehetne a csajod?

(Hehe, Tina ez van! XD )

Sandra Bullock

Igen, akár a szomszéd lány is illene hozzád, így Sandra Bullock is. Mivel úgy tűnik, nem az elérhetetlenre gerjedsz, megelőlegezzük, van esély arra, hogy egyszer boldog leszel.

Hagyj üzenetet nekem