T-Home mizéria!

T-Home mizéria!

16. Kedd:

Lejárt a befizetési határidő a T-Home-nál. 14.000 forint körüli összeg.

22. Hétfő:

Kikapcsolták a TV-t, és a telefont. Kiderült, hogy elmaradás van, 2.900 forint. Nem nagyon értettük, de nem volt mit tenni.

26. Péntek:

Anyu apró hibája miatt a net is elment. Kisebb idegesség mindenkinél, de tudtuk, hogy jövőhéten be lesz fizetve. Nekiálltam rendbe tenni a winyóimat!

27. Szombat:

Folytattam a winyók rendbetételét. Volt kb. 6-7 gigám szabadon, a végére 136 lett a 460-ból! Na, de nem is ez a lényeg, hanem hogy megtaláltam a T-Online ÁSZF-ét. Amibe benne van, hogy csak 30 nap után kapcsolhatnak ki a szolgáltatásból. Beszéltem anyuékkal, és úgy döntöttem felhívom őket. Kb. félórás beszélgetés után kiderült, hogy valóban ők hibáztak, de nem tudnak hétvége lévén semmit tenni. Térjek be másnap a győri T-Pontba, ott vissza tudják kapcsolni. Ennyiben maradtunk.

28. Vasárnap:

Reggel felkerekedve irány T-Pont. Szerencsére Vasárnap is nyitva van. Egy órás beszélgetés után, annyi lett az eredmény, hogy ott is elismerték a hibát. 2.900 forintról nem tudtak Februárban számlát adni, de elfelehtették nem hátralékosnak könyvelni. Gondolkoztam mit tehetnék, de nem jutott semmi eszembe. Kiderült az is, hogy olyan 1 megás net ami nekem van, már nincs is a szolgáltatási körükben, és csak !200! forinttal fizetek kevesebbet, mint akinek 5 megás van. Végül eljöttem. A buszig viszont még volt 2 órám. Boldog voltam, hogy asemmire mentem be! Sétáltam Árkádba, kinéztem egy telót, amivel tudok Twitterre írni, utánna mentem vidéki. Itthon egyből hívtam az ügyfélszolgálatot. Végén a nő csak hallgatot, és kiderül csupán egy arra alkalmas személynek kéne belépni és kettőt klikkelni! Vicces! Marad minden Hétfőre.

29. Hétfő:

Reggel felkeltem, s azonnal hívtam is őket. Kb. 20 perc várakozás után rögzitették, hogy Péntekig fizetek, és visszakapcsolták! 10 perc múlva lett net, 25 perc a TV, kb. 1 óra és a telefon is működött. De hogy ezt mért nem lehet hétvégén is?

Tanunság: Mindig olvass el mindent, ha szerződést kötsz! Legyen akár 50 oldal is!

Hagyj üzenetet nekem