Megjött a levél!

Megjött a levél!

Ezt a napot is megéltem! Kevesebb mint 30 nap allat jött meg! Idézgetek belőle, meg a latint is forditom! Hajrá!

Kinyitom látom nagy betükkel: HATÁROZAT! Jó akkor allata van a lényeg! Bla-bla … elutasítja! Mi van! Baszhatom Nem sikerült megint? Össz-szervezeti egészség károsodás: 50% Akor mi nem jó? Én ezt vártam… Bla-bla. Rehabilitálható, koplex (intézményes) rehabilitációja javasolt. Ez az, ezt vártam! Siker! (20 hónap lett!) Sok-sok jogi bla-bla, majd leírják, hogy 1 év 281 nap a szolgálati időm ami nem 2, és nem is 6 év amennyi kellene! Ezért utasítottak el! Szeretem az orvosi papirokat is leírni jöjjön ez!

Haladjuk szép sorba (kiemelve amit írtak, szimlpa a véleményem)!

Súlyom: 60kg, magasságom: 175 cm, vérnyomásom: 120/80, polzusom: 76. Kicsi lefogytam tudom, de a többi jó! Közepesen fejlett, kifejezetten sovány. A Bajnai diéta szuper! […] Tüdők felett érdes sejtes alaplégzés, enyhén megnyúlt kilégzés, egy-egy sipolás búgás. Azaz smirglit, sípot és búgócsigát szippantottam! […] Psychesen: Éber, orientált, együttmüködő, kóros észrevevések nincsenek. Iskolázottságának megfelelő intellekus jelei. Mérsékelten depresziós hangulat. Éber vagyok, nem drogozom, nem hisztiztem mikor vetközni kellet, agyam jól van köszöni. Viszont butulok, vagy jól játszottam magam. Bocsi, emberek kicsit depis vagyok! Végül is, nincs munkám, alig eszem, nincs párom, se pénzem, de ne legyek depis! Ez jó!

Mozgásszervek: Hypotrophia-s végtag- és törzsizomzat. Jaja, kivannak a csontjaim! :S Lapos talpak. Igen lúdtalpam van! :S Lábszárakon egy-egy békés varix. Viszerem van, amindeni! Bár az a varix, olyan mit valami szörny neve! Végtagizületi mozgások közel teljesek. Kisfokú háti scoliosis. Ez lenni amit már sejtettem, azaz gerincferdölésem is van! Ellapult lumb. lordosis. Ez azt hiszem a gerincem ívére vonatkozik. Oldalmozgások 25-25%. Előrehajlás közel teljes. Ezek után még az várja, hogy tudja magam összecsomagolni?

Látáskárosodás: Maschke: 35% ÖEK: 30%

Légzőszervi: 19%

Soványság: 9%

Egyéb: 3%

Kombinációs táblázat alapján: 50% Azt nem értem, ha összeadva 61% jön ki akkor az hogy lesz 50? Valaki? *-)

Diagnózis:

BNO kód Diagnózis

H5450 Csökkentlátás egyik szemen

Q6760 Pectus excavatum

E6390 Táplálkozási hiányállapot k.m.n.

Ennyi lenne!

[Pótólva: 2010.III.24.]

Hagyj üzenetet nekem