Hová leszünk?

Hová leszünk?

Furcsa egy világban élünk. Kicsit, na jó nem – nagyon felelmetes számomra, ha lelki problémád van akkor több hónap mire időpontot kapsz a pszichiátriára. Idézgetek a Kisalföld.hu-ról.

“Három főt a gyermekszobában, a garázsban pedig a férjet találtuk meg, aki vértócsában feküdt. A helyszíni szemle során garázsban megtaláltuk azt a baltát is, amellyel nagy valószínűséggel meggyilkolta feleségét és két kislányát” – vette át a szót dr. Bánhalmi Zsolt rendőrezredes, a megyei kapitányság bűnügyi igazgatója.

Az épp nincs itt, hogy reggel 7-kor még reggelit készített. 8 és 9 közt pár perc allat kifordulva magából megölte családját.

“Az elsődleges vizsgálatok szerint a férj pszichiátriai kezelés alatt állt, a bűncselekmény feltehetően hétfő reggel 8 és 9 óra között következett be. A férj egy nagyméretű baltával végezte ki a családját, de a gyilkosságok sorrendjét még nem sikerült megállapítani.” – közölte dr. Bánhalmi Zsolt.

Az hogy kezelés allat állt – igaz magánorvosi – még nem jelenit, hogy ebben az elrontott rendszerben kiszúrhatól lett volna. Beszélgettem anyuval, arra jutottunk, hogy vannak jelei – elég komolyak, de mit lehet tenni. Elfekvő már nincs! Félek kicsit mi lesz így! Jönnek felém, és puff végem?

“Felesége és két kislánya holttestét a gyerekszobába vitte, paplannal betakarta, majd öngyilkosságra tett kísérletet. Először megpróbálta az ereit felvágni, ezt követően a mellkasába kést vágott, de ezek nem lettek végzetesek. Ezt követően nyúlt a láncfűrészhez; először a homlokát sebesítette meg, majd végül a torkán elvágta az ütőerét, s elvérzett” – közölte dr. Bánhalmi Zsolt.

Hogy eddig eljutott az megdöbbentő. Csak gondoljuk végig micsoda fájdalom, és mekkora depresszó kell ahhoz hogy a végén a saját torkának essen! Egy apróságot furcsálok, hogy betakarta őket, és utánna ilyen bruális volt magával. Csak nézek és nem nagyon értem a dolgot. Csak remélem, hogy egy ritka eset, és többet nem lesz ilyen!

Végezetül: Részvétem a családnak!

Hagyj üzenetet nekem