Munka, Munka? NINCS!

Munka, Munka? NINCS!

Reggel valamivel 6 elött keltem, Anyu volt oly ügyes, és bezárta az ajtót.Persze tesóm megjött reggel, így Ő keltett, óra helyett. Fürdés, aztán 8 órási busszal irágy Győr munkár keresni…

Munka kereső lap

Mivel 14 órára kellet Cinema Citybe mennem, úgy döntöttem visszafelé haladok. Kezdtem a Kikával, ami 10-kor nyit. Én meg 8:30-kor voltam ott, mondom ok, akkor HiperTesco. Kis beszélgetés, és meg is kaptam a pecsétet. Utánna mentem Decathlon. Jó volt váratak egy fél órát, és önéletrajzot kértek. Kicsit szivatott a hapi, sétálgatott elöte, de azán aláírta. Elment a busz, így volt időm sétálni, és beugrani Kikába, ott rendes volr a csaj. Utánna mentem a Center InterSpraba. Sorrendbe Office Depot, FressNapf, E.On (ügyintézés), Régió Játékbolt, ez utobbiban leltás közben is szakitottak rám időt. Sőt, egyetlen hely volt ahol sok sikert kívántak. Végén mentem a Sparba, de ott is elég buták voltak. Utánna Árkád, ott megint Spar, ott is nehezen adták a pecsétet (itt volt két állás kereskedelmivel, csemegepultba eladó, pénztáros), majd fel Staurn, mellete Alexandra (leltár volt, nem tudtam beszélni velük). Utánna C&A… A csaj akivel beszéltem szép volt rendes, és alá írta nekem. Tovább be a belvárosba McDonald’s (csak Május – Április körül lesz, s a többiben sincs állás), jött a belvárosi Alexandra, semmi. Séta a győri Tesco központba, ott kötegedett a nő legtöbbet. Nem tetszet neki, hogy papírt viszek, és amíg nem töltöttem ki a jelentkezésit nem is adta vissza. (Az utolsó pecsét.) Végül Pláza, de addigra teljesen elfáradtam. Kis pihenés, majd Banbini (itt egy boltvezetőhelyttes lehetőség volt), Match, Alexandra. Végül a Cimena City volt. Igazából egyszerre jó és rossz. 3 állandó mellet van 34 diák, így valószinüleg lesz valami, kérdés mikor. A vezetőnó pedig nagyon jó fej. Negyed órát beszélgettünk. A legjobb hely volt ahol jártam, mondjuk oda is vaágyom leginkább. Pár üzletet hagytam ki leginkább idő hiány miatt.

Hazaérve talizam egy pillanatra Anival is, kiváncsi voltam ma is átt jön-e. Nem árultam el Neki, hogy mi volt Cinema Cityben. Nem jött aztán. Holnap majd elmesélem, mielött megyek Győrbe. Holnap is lesz egy nap. Délelött önkormányzat, délután munkaügyi és suli. Most viszont jó éjt!

Hagyj üzenetet nekem