Elmúlt napok

Elmúlt napok

Basszus, hogy is kezdődött… …Már emlékszem!

Jaj, még minden elött, ma megtudtam, hogy egy kicsit le vagyok sz*rva. Nagybátyám, vissza írt a nagy tesómnak, hogy intézkedik, ha lesz valami szól. Meglepett, de ami ez után jött az jobban. Kirssy elmondta, hogy Apám ha sikerül terepjárót vennie öcsémnek adja a Chevit. Nem az a lényeg, hogy megtörténi-e vagy sem, hanem maga a gondolat. Kicsit azért ki vagyok akadva! Lassan kezdem úgy érezni, hogy kb ennyit értek, vagy hogy én átlátok a dolgokon, és ez nem jó! Akármelyik is, szo*ok mint állat!

Csütörtökön (I.07.) felhívtam Anit, hogy jó lenne beszélhetni. Akkor már eléggé szét voltam esve (már sejtettem, hogy lassan jobban leszek). Elötte ittam Krissyvel, és Ridsal, szóval az alaphangulat meg volt. Igaz akkor este már nem tudtam kicsalni, de kaptam igéretet, hogy másnap beszélgetünk. Igy is lett, nem részletezem, mert nem akarom. Azóta további lendületet kapott a barátságunk. Nagy sajnálatomra hamarosan 2 hétre megy Pestre. :sir:

Pénteken voltunk inni. EdE, Krissy, Levir, és én. Úgy gondoltuk csak Jin Joe leszünk, persze hogy nem jött össze, teltház volt. Átmentünk a Karaokee Kluba ott egy sör után tovább álltunk, s ezzel együtt elindult az I. Kocsma Túra. (Köszi az ötletet Szilvi!) Mentünk-mendegéltünk, de normális helyet nem találtunk. Így hát Kék Diszkontban vettünk sört, és Körtét. Ki-ki ittam amit akart. Tovább menet A “Kis” Szögletbe jutottunk, ott is egy kör + 1 kör Unicum. Pecsét, és go tovább, alig 200 méterre a Fehér Hollóba, kör, pecsét, tovább. Kb. 11-re értük el célunkat a Koronát. Ott aztán tomboltunk, énekeltünk, ittunk. (Az est elgjobb helye volt!) Kettőkor zárt, ígyhát vissza mentünk Karaokee Klub, a maradék időt ott énekeltük tova. Jó volt, és várom a következőt!

Holnap megyek munkát keresni. 25 hely van a listán, kiváncsi leszek mi lesz. Anit is hívtam, de aztán lemondta… Ezt is sajnálom, egyedül kicsit unalmasabb lesz!

Ja, ha minden jól megy akkor ma még két post lesz az új blogomon, amire filmekről, és könyvekről írok/írunk véleményt. (Levir-mal) Már ki merem jelenteni, hogy elinditottam.

A cime: http://starwish.extra.hu/

Hagyj üzenetet nekem