Tömör nap

Tömör nap

Kezdem, hogy nagy köd van. Tegnap néztem A köd-öt (The Mist), és most parázok mikor jön valami az ablaknak. o.O

Voltam ma a Máltai Szeretetszolgálatnál. Munkát sajnos nem tudtak adni de regisztráltak, és kaptam pár tanácsot. Többek közt, hogy már érdemes a rokkant nyugdijas státusz méltányosságin fel vennem. Már nincs korlátozás, hogy 6 órár dolgozhatnák csak. (Összegben ez 28.000 forint körül lenne.

Elkezdtem intézni, hogy Anit meg ismerhessem. Amíg úgy érzem írni fogom hogy alakul. (Kösz Hugi a biztatáast.) Még mindig nem tudom mit tegyek. Írtam egy levelet a barátnőjének, most kaptam válasz. Ime:

“szia

nem vagy szemtelen de én se beszélek mostanába az Anival sajna nem tudom hogy most mi van vele Bucsukor taliztam vele utoljára.Annyit tudok rola hogy elvileg még meg van neki a pasija.Talán akkor tudnál vele beszélni ha látod boltba menni vagy a legegyszerübb ha bekiabálsz hozzályuk.ha jol Elvileg még nem dolgozik.nem tudom hogy mennyire tudtam segiteni.légy jo.szia”

Igazából nem tudom mit tegyek, előrébb nem nagyon lettem vele. (Én a pasiját még soha nem láttam. *-) )

És amit én írtam (ezt is megmutatom):

“Szia!

Tudom kicsit szemtelen vagyok, de szeretném a segítségedet kérni.

Szeretném Anit jobban megismerni, de nem tudom ez mimódon tehetném meg, csak tanácsot szeretnék kérni, hogy tudnám megközeliteni, beszélgetni vele.

Köszönettel: Igor”

Ma sikerült beszélnem két szót Anival. A történet és Hugi reakciója.

“IGOR: Simogattam a szomszéd kutyákat, mondom az ugatósabbnak: Nem ugass! Ani: Ugyis fog! Persze nem ugatott!

HUGI: ez aranyos

Hagyj üzenetet nekem