Tesztek!

Tesztek!

Kitöltöttem pár tesztet – vagy 20-at – a legjobbakat itt láthatod!

Mennyire vagy gyerekes?

Örökre gyerek maradsz

Bár látszólag felnöttél, és általában a korodnak megfelelöen viselkedsz, belül még mindig gyereknek érzed magad, és néha ez meg is látszik. Öszintén sajnálod, hogy a ruhaboltokban nincs a méretedben a dínós pulóverböl, a katicás gumicsizmából, vagy egyéb gyerekeknek szánt cuccokból. Kicsit irigyled a mostani ovisokat az eukonform játszóterekért és a hightech gyerekjátékokért. Imádod az édességeket (föleg ha szép színesek), lekötnek a rajzfilmek és jól kijössz a gyerekekkel, akik a rokonlelket látják benned. Fontosnak tartod, hogy a környezeted törödjön veled. Nem keresed a feltünést minden áron, bár általában így is minden hülyeségben benne vagy. Szeretsz rácsodálkozni a dolgokra, kíváncsi természeted miatt gyorsan tanulsz, szinte minden érdekel. (Aláhúzott igaz, átthúzott nem, a többit nem tudom!)

Mennyire vagy perverz?

Perverz!!!

Ejnye! Te neked mindig csak azon jár az eszed. Szeretsz fantáziálni. Ismered mikor a pap keresztrejtvényt fejt, és kérdi a kollégáját: – 4 betü ina a vége,és nőt is szólithatnak igy? – Mondjuk, Tina. – Öhöm… Én is igy gondoltam (kicsivel késöbb),van nálad egy radir?

Vajon téged melyik Roxfortos házba osztanának be?

Griffendél

A Griffendélbe kerülnél, mert bátor vagy. Semmi sem tántorít céljaidtól. Mindenbe bele mész. És imádsz másokon uralkodni. A Griffendél híres tagjai: Harry James Potter, Hermione Jane Granger, Ronald Bilius Weasley, Albus Dumbledor, Sirius Black, Liliy és James Potter, Minerva McGalagony, Remus Lupin, Fred és George Weasley, Ginny Weasley, Molly és Arthur Weasley, Neville Longbottom, Rubeus Hagrid. A ház alapítója: Griffendél Godrik.Szelleme: Félig Fej Nélküli Nick. Vezetője:Minerve McGalagony. Címerállata: oroszlán. Színei: arany és skarlátvörös.

Melyik szuperhős vagy szupergonosz vagy?

Joker

Igazi rafkós dög vagy. Genetikailag nagy mosollyal születtél, de neked több kellett ezért minden nap vigyorogsz, hogy még jobban kiszélesítsd. Túljársz a becsületes csávók eszén és nem is érdekel ha közben valaki meghal. Lelkiismereted már régen nincs és nem is bízol senkiben, magányosan élsz. Önzö vagy és számító, mindig megúszod a büntetést.

Ki vagy a Galaxisból?

Zaphod Beeblebrox

Egy igazi bunkó vagy. Önző és egoista. Mindezek mellet a Galaxis elnöke, egy darabig, ezért sokmindent megengedhetsz magadnak. Még

Ki vagy Laurell K. Hamilton világában?

Richard

“A Tronnos Rock Klán Ulfricja. Ő, Anita és Jean-Claude triumvirátust alkotnak. ” Határozott, tipikus hős-szerelmes. Reménytelenül romantikus. Gyakran agresszív és iszonyatosan féltékeny.

Hagyj üzenetet nekem