Összezagyvarodva

Összezagyvarodva

Tegnap voltam Nyugdij akármibe, beszéltem Gábis ismerősével, hogy hogy legyen a rokkantositásom. Persze csak méltányossági alapon. Két gondal kerültem szembe: 1) nincs elég szolgálat időm; 2) az igasságügyi orvosszakértői véleményemet felül bírálhatják. o.O Most nem tudom hogy lesz ezután. (Méltányoságinyugdíj kb. 20.000 forint.)

Gondolkoztam az Anis dolgon. Kezdem sejteni, hogy mit csináljak. Elegyszerübb ha öszintén elmondom. Végülis csak 4 év, hogy meg szeretném ismerni. Csak oda állni azért még félek. Minél több idő telik el annál inkább félek attól, hogy leppantint. Szóval most épp a bátorságom keresem. Fura, hogy ide leírok mindent, kár hogy nem olvassa.

Vettem könyvet. Gondoltam beiratkozom megyei könyvtár (1.600 forint), jobban kijöttem volna mintha veszek egy könyvet. Kiderült van még 2002-ről 1.700 tartozásom. Így inkább bementem az Alexandrába, és megvettem King-től a Carrie-t (ezt vagy a Ragyogást akartam elösző elolvasni). 1.900 volt, így most jobban kijöttem. Bár kicsit bizonytalan vagyok megérte-e, lesze annyira jó mint várom. 36. oldalon vagyok, eddig nem rossz.

Hagyj üzenetet nekem