Film nézős nap!

Film nézős nap!

Ma már három filmet néztem. Egy kis vélemény róluk.

Első a 2012 – Ha eljő a világvége (2012 Doomsday), hát nem vesztegetek rá sok szót. Semmi nem volt benne jött a világvége, aztán ment is. Látványos elemeket nélkülözött, karakterek kidolgozatlanok voltak. Tényleg nem volt semmi értelme. Értékelve: 2/10. Ennyi! (A most kijövő film miatt néztem, de megbántam. Jöjjön az új!)

Második az Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum) volt. Jó volt, minden szépen megvolt csinálva, a kis makett emberek, a dinó, és a mamut is. Az ötlet is jól megállja a helyét, kiváncsivá tett a következő részre. Osztályzata: 7/10. Jó volt, de nem a legjobak közül. Egy kép Rexiről, a kedvenc karakterről.

Rexi, a dinókutya!

Most az utólsó a D-War – Sárkányháború (D-War). A renderelt sárkányok harca. Volt egy ötlet, kihoztak belőle egy közepes sztorit. Igen látványos volt, de összecsapott is. Igazából a látvány miatt, ha lenne folytatása megnézném. A cím megint érthetetlen számomra, mert csak nagyon nagy kígyók voltak, és mindössze a végén 5 percre láttunk egy sárkányt! Pontja: 6/10. A látvány ötös, a történet hármas (az alap ötlet miatt).

Az a bizonyos egyetlen sárkány!

Hagyj üzenetet nekem