Én meg mondtam!

Én meg mondtam!

Nem akartam ilyen bejegyzést tenni, de fogok. Tinával nem nagyon beszélünk és ez zavar talán írtam is, hogy ettől félek a legjobban. (Persze, hiszen 4,5 évig életem része volt.) Ma azért fel hívtam, részben azért én is hibás vagyok?

Volt az oviban is egy mentetem az igazgató nénivel. Meglettem gyanúsítva, hogy a barátnőmet beviszem. (Persze az már nincs, meg az nem számít, hogy a dajkák meg az óvónők is megteszik. Csak velem lehet szemétkedni.) Az is bajvolt hogy vissza szólta, meg az is hogy az ablakokkal nem végeztem. Pont azért nem voltam ott amiért megszóltak mert ablakot takarítottam. -.-’ Ekhhh! Erre annyit mondtam, hogy a besúgok legközelebb a szemembe mondják!

Volt megint Királynő választás, múlt évben már írtam róla. A weblap csak szarabb lett tavaly óta, hogy a RetekKlub átvette. A domain (gy.k. a web cím) értelmetlen, nem tudom mért nem a kiralyno.hu van. Nem inkább a “akiralyno2009.hu”, hogy senki ne tudja megjegyezni? Nem is részletezem annyira szar volt. (Ami legjobban tetszet az a kisfilmek voltak. A legszarabb, hogy lehet többször is indulni!) Két csaj – mivel 17 és 19 évesek – emelnék ki. Az első (bal képen) Weiszdorn Szilvia. Őt kiejtették még az élőadás előtt, de hogy pontosan mért nem tudom. Idáig aki véletlen látta a monitoromon azt mondta Ő a legszebb a mezőnyből? A második Misik Renáta, neki drukkoltam az élőben, persze nem jutott be a 7 közé. A végén olyasvalaki nyert aki már másodszor indult! Nevetséges?

Hagyj üzenetet nekem