Devolution megint!

Devolution megint!

Volt az oviba beíratás, hát nem semmi volt. Sok szülő, meg néhány ostoba is? Nagy betűkkel, meg félelmetesen nagy nyilakkal ki volt téve, hogy merre kell menni, de ott kérdezgetek merre menyenek. Sőt, volt aki eltévedt! :S

Erre pusztán annyit tudtam reagálni, hogy tudom mért sötét a sötét középkor! Akkor is visszafejlődtek!

Ma akartam egy elhasznált tintapatront (nagyobb fajtát, úgy kb. 40*15*10 cm) is el dobni. Én naiv azt hittem valahova ellehet passzolni, mint veszélyes hulladék? HÁT NEM, a kommunális vállalat nem veszi át! DE a zöldek pattognak a szelektív hulladék gyűjtésért. Még egy sintért is agyon vertek. Ez igen, de nyílt titok hogy a szelektíven gyűjtött cuccokat is EGY szemetesbe, onnan meg a szemételepre rakják! Akkor mi értelme? A zöldek – tisztelet a kivételnek – egymást verjék, ne önbiráskodjanak. Vagy az elektronikai hulladéknál ne kelljen már nekem fizetni, ha nem csak kidobni akarom, hanem tenni is valamit a természetért. Fasza! Ez ellen tegyenek!

Délután, az új szerzeményünk Szutyit (pumi és puli keverék, 9 hetes) támadta meg ama kutya amelyik a Denyt is. Baj nem lett, de elfilozofálható, mért a kutya tulajnak áll feljebb. (Bevallotta, hogy a – szerintünk – harci kutyája már eltüntetett egy kis ebet.)

Hagyj üzenetet nekem